Добрий день! Дуже хочу приготувати Ваш паштет з сала. Але я не розумію, як його приготувати в духовці. Сам цей процес не можу зрозуміти. Не могли б Ви "розтлумачити" мені. Дякую.
Лариса, паштетну масу накласти в банки і банки поставити в духовку(думаю в холодну) і там запікати.Готовий паштет витягнути з духовки і закрутити кришками (так як тушонку роблять в духовці(.Думаю у вас все вийде.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Дарка, дякую за відповідь. А яку температуру витримувати в духовці? Чи потрібно вниз ставити посуд з водою? Скільки часу витримувати? Ніколи не робила м"ясних закруток, чомусь аж страшно.
Я вже декілька років роблю цей паштет,спочатку спробувала в духовці,але в мене на мінімальний газ не зменшувалося,і багато банок потріскало. Тепер варимо закатаними і в зажимах. Але з духовки набагато смачніші
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!