Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кабачки, фаршировані, мариновані...
Натонька
прагну досконалості...
17 червня 2009 20:11
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6324
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14565
КАТАЛОГ
Кабачки (обжарені, закручені)
Аджика кабачкова
КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ
Ікра з кабачків
Закусочка з кабачків
Фаршировані кабачкові колечка грибами та сиром
Бюрек з кабачків
салат з кабачків
Кабачкові медальйони
Кабачки "а-ля бутерброд"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 червня 2009 20:15
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6324
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14565
Кабачки (обжарені, закручені)


Кабачки
15 г часника
10 г кропу
1 ч. . солі
3 ст. л. оцту
3 ст. л. олії

Кабачки нарізати кружечками, обжарити і нехай остивають. В чисту банку покласти перець горошком, олію, кріп, часник, оцет, сіль (часник треба розтерти з сіллю) и обсмажені кабачки.
Стерелізувати літрові банки 40 хвилин і закатати.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 червня 2009 20:18
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6324
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14565
Аджика кабачкова


1 відро натертих кабачків
1 л. олії
0,5 л томатної пасти
300 г оцту (треба пробувати на смак)
3 ст. л. солі
2 ч. л. перцю
200 г цукру
200 г часника

Все змішати і варити 2 години. Горячим розкласти по банках і закатати.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
17 червня 2009 22:35
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785

КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ

Роблю так: натираю на грубій терці кабачок. Віжимаю сік. Туди даю потертий твердий сир ( не жалію), муку, сіль, перець, яйця, часничок потертий. смажити на олії до золотистого кольору. Дуже смачно. осоливо з сиром -пармезан. Розходиться як "семочки". Добрі і холодні, і теплі. smile
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 червня 2009 22:55
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6324
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14565
Я такі без сиру роблю. Потім холодний на хліб, а зверху майонез з часником)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
18 червня 2009 19:05
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Я теж роблю такі оладки тільки без сиру.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
18 червня 2009 19:12
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Ікра з кабачків
На 1 кг ікри потрібно 800 гр. кабачків, 50 гр. моркви, 10 гр. кореня петрушки 2 цибулини 100 гр томатної пасти зелень, сіль,цукор, перець за смаком.
Помиті кабачки порізати і обжарити на олії та потім пропустити через м'ясорубку.Окремо обсмажити цибулю з томатом додавши інші спеції.Згодом все змішати додати моркву зелень і петрушку і тушити на слабкому вогні до готовності.Суміш розкласти в банки і стерелізувати пів літрові 20-25 хв. літрові -35-40 хв.
Перейти на початок сторінки
уляночка
18 червня 2009 19:18
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Попробуйте з сиром ради цікавості. Це я вичитала в кулінарній книжці чоловікової сестри "Італійська кухня". нам всім подобається.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
18 червня 2009 19:22
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Наступний раз спробую з сиром а ти який сир береш?
Перейти на початок сторінки
уляночка
18 червня 2009 19:28
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
та який є в холодильнику. Терти треба на дрібній терці. Найкраще з сиром Пармезан. Цей сир має сильний спецефічний запах, тому прикольний виходить смак smile А взагалі по рецепту треба 3 види сирів feel
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 січня 2018 12:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Торт "Шоколадні сирники"
  Пише kapitoshka (Учора, 23:41)
страви зі шпинату
  Пише Irinka (9 січня 2018 22:22)
Пляцок "Очі цариці"
  Пише svetochka (6 січня 2018 17:52)
Вибір обігрівача приміщення
  Пише frosya5115 (5 грудня 2017 02:30)
Пиріг із сиром
  Пише Irinka (1 грудня 2017 10:55)
Пряники. Відео.
  Пише ОЛЕСЯ (28 листопада 2017 06:14)
Ідея оформлення закусок
  Пише ОЛЕСЯ (27 листопада 2017 02:21)
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 50
Гостей: 35
Користувачі: senia
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100