Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кабачки, фаршировані, мариновані...
Натонька
прагну досконалості...
17 червня 2009 20:11
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6324
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14565
КАТАЛОГ
Кабачки (обжарені, закручені)
Аджика кабачкова
КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ
Ікра з кабачків
Закусочка з кабачків
Фаршировані кабачкові колечка грибами та сиром
Бюрек з кабачків
салат з кабачків
Кабачкові медальйони
Кабачки "а-ля бутерброд"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 червня 2009 20:15
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6324
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14565
Кабачки (обжарені, закручені)


Кабачки
15 г часника
10 г кропу
1 ч. . солі
3 ст. л. оцту
3 ст. л. олії

Кабачки нарізати кружечками, обжарити і нехай остивають. В чисту банку покласти перець горошком, олію, кріп, часник, оцет, сіль (часник треба розтерти з сіллю) и обсмажені кабачки.
Стерелізувати літрові банки 40 хвилин і закатати.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 червня 2009 20:18
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6324
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14565
Аджика кабачкова


1 відро натертих кабачків
1 л. олії
0,5 л томатної пасти
300 г оцту (треба пробувати на смак)
3 ст. л. солі
2 ч. л. перцю
200 г цукру
200 г часника

Все змішати і варити 2 години. Горячим розкласти по банках і закатати.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
17 червня 2009 22:35
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785

КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ

Роблю так: натираю на грубій терці кабачок. Віжимаю сік. Туди даю потертий твердий сир ( не жалію), муку, сіль, перець, яйця, часничок потертий. смажити на олії до золотистого кольору. Дуже смачно. осоливо з сиром -пармезан. Розходиться як "семочки". Добрі і холодні, і теплі. smile
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 червня 2009 22:55
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6324
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14565
Я такі без сиру роблю. Потім холодний на хліб, а зверху майонез з часником)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
18 червня 2009 19:05
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Я теж роблю такі оладки тільки без сиру.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
18 червня 2009 19:12
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Ікра з кабачків
На 1 кг ікри потрібно 800 гр. кабачків, 50 гр. моркви, 10 гр. кореня петрушки 2 цибулини 100 гр томатної пасти зелень, сіль,цукор, перець за смаком.
Помиті кабачки порізати і обжарити на олії та потім пропустити через м'ясорубку.Окремо обсмажити цибулю з томатом додавши інші спеції.Згодом все змішати додати моркву зелень і петрушку і тушити на слабкому вогні до готовності.Суміш розкласти в банки і стерелізувати пів літрові 20-25 хв. літрові -35-40 хв.
Перейти на початок сторінки
уляночка
18 червня 2009 19:18
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Попробуйте з сиром ради цікавості. Це я вичитала в кулінарній книжці чоловікової сестри "Італійська кухня". нам всім подобається.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
18 червня 2009 19:22
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Наступний раз спробую з сиром а ти який сир береш?
Перейти на початок сторінки
уляночка
18 червня 2009 19:28
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
та який є в холодильнику. Терти треба на дрібній терці. Найкраще з сиром Пармезан. Цей сир має сильний спецефічний запах, тому прикольний виходить смак smile А взагалі по рецепту треба 3 види сирів feel
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 квітня 2018 21:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (29 березня 2018 06:34)
Східниця
  Пише Чуня (23 березня 2018 17:45)
Равлики з шоколадом
  Пише Irinka (8 березня 2018 10:56)
Дитячі молитви
  Пише ОЛЕСЯ (3 березня 2018 02:50)
Гумор та сатира українською
  Пише ОЛЕСЯ (2 березня 2018 04:24)
Дієта для гімнасток та балерин
  Пише ОЛЕСЯ (1 березня 2018 02:40)
Дієта Дюкана
  Пише ОЛЕСЯ (21 лютого 2018 17:41)
Вірші про українську мову та Україну
  Пише ОЛЕСЯ (21 лютого 2018 07:37)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100