Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Кабачки, фаршировані, мариновані...
като
23 червня 2009 23:12
Повідомлення #11



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Это снова я. Здраствуйте. Работа , работа и еще раз работа... Некогда зайти на любимый сайт. Рекомендую фаршировать кабачки.Разрезаете на 3 , 4 части . Срединку ложечкой вынимаете. А во внутрь что душе угодно. Можно фарш как на голубцы, можно рыбкой, можно овощами... НА что сегодня настроение. Складываем в кастрюльку заливаем соусом тоже какой душе угодно и тушим около 1 часа на медленном огне можно в духовке. А в самом конце выкладываем красивенько на тарелочку и наслаждаемся .
Перейти на початок сторінки
Leen
28 червня 2009 00:44
Повідомлення #12



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Маю теж улюблену страву з кабачків. Дома ми його просто називаємо "салат з кабачків".
Прожарити на олії окремо: порізані кабачки, солодкий перець, терту моркву і порізану цибулю. Далі потерти на терці помідори. Все це скласти в каструлю і протушити, добавивши трохи води. Сіль, перець та інші спеції за смаком. Можна додати трохи оцту. Всіх інгредієнтів даємо в приблизно рівних пропорціях "на око", але найбільше, звісно, кабачків. Найкраще смакує холодним (на наступний день)! Добре подавати з картоплею пюре, але можна і так їсти. Смачного!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
28 червня 2009 13:29
Повідомлення #13


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Leen, а в мене то називається тушені кабачки smile Теж таке роблю, правда без помідорів, на наступний раз вкину помідорчики, певно смачніше буде)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
30 червня 2009 14:30
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Кабачкові медальйони



Кабачок почистити і нарізати кружальцями товщиною 5мм. Посолити кожне кружальце і обжарити в клярі (яйце+мука). Потім трошки змастити майонезом і покласти кружальце помідорки. Посипати зеленню.
Смачного!!!
Перейти на початок сторінки
Надія
7 липня 2009 22:35
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Наталя, які кабачки! Смачно, просто і красиво!
Перейти на початок сторінки
idianka
13 липня 2010 22:35
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Алінорік
3 серпня 2011 13:50
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
"Кабачковий рай"
овочеве рагу
3 кабачечки
3 томата
3 перчика солоденьких
3 цибулини
3 зубчики часника
300 г грибів (свіжих відварених або морожених)
1 банка консервованого горошка
3 ложки майонезу

Картинка тут
В казанок налити півстакана олії і довести до кипіння. Всипати туди кабачки, порізані кубиками. Тим часом на сковорідці тушкуються гриби, перчик соломкою, помідори скибками, цибуля скибками. Коли овочі готові додаємо майонез і тушкуємо ще кілька хвилин. Зажарку всипаємо до кабачків, додаємо горошок (без води). Тушкуємо 10 хвилин. Додаємо сіль та приправи, часник.
Перейти на початок сторінки
Solka
4 серпня 2011 18:07
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Сьогодні вперше приготувала кабачкові оладки за таким рецептом, соус смачний, додає страві пікантності:
Кабачкові оладки з соусом

Інгредієнти:
2 середні за розміром кабачки;
2 шт. яєць;
3-4 ст. л. борошна;
0,5 ч. л. солі;
0,5 ч. л. італійських трав;
оливкова або соняшникова олія для обсмажування;
Для соусу потрібно:
4 ст. л. сметани;
сіль;
1 зубчик часника;
кріп;
Приготування:
1. Чистимо кабачки, натираємо їх на грубій тертці. Солимо та даємо настоятись 15 хв., щоб кабачки пустили сік;
2. Тепер обережно виливаємо сік, додаємо трави та борошно, перемішуємо, після чого розбиваємо яйце;
3. Набираємо масу столовою ложкою, формуємо оладки на розігрітій сковорідці та смажимо з двох сторін до золотистого кольору;
4. Соус: просто змішуємо сметану з сіллю (до смаку), додаємо дрібно пошаткований кріп та видавлений через часнодавку один зубчик часника. Смачного!

Рецепт з сайту relax.ua

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 15:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 83
Гостей: 68
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100