Сьогодні вперше приготувала кабачкові оладки за таким рецептом, соус смачний, додає страві пікантності:
Кабачкові оладки з соусом
Інгредієнти:
2 середні за розміром кабачки;
2 шт. яєць;
3-4 ст. л. борошна;
0,5 ч. л. солі;
0,5 ч. л. італійських трав;
оливкова або соняшникова олія для обсмажування;
Для соусу потрібно:
4 ст. л. сметани;
сіль;
1 зубчик часника;
кріп;
Приготування:
1. Чистимо кабачки, натираємо їх на грубій тертці. Солимо та даємо настоятись 15 хв., щоб кабачки пустили сік;
2. Тепер обережно виливаємо сік, додаємо трави та борошно, перемішуємо, після чого розбиваємо яйце;
3. Набираємо масу столовою ложкою, формуємо оладки на розігрітій сковорідці та смажимо з двох сторін до золотистого кольору;
4. Соус: просто змішуємо сметану з сіллю (до смаку), додаємо дрібно пошаткований кріп та видавлений через часнодавку один зубчик часника. Смачного!
Рецепт з сайту relax.ua