Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Дитячі забави, чим їх вдома зайняти, щоб не скучали
Маруня
10 травня 2014 21:35
Повідомлення #31


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 52
Реєстрація: 27.04.2012

ICQ:--

Бали: 424
ЧИМ ЗАБАВИТИ ДІТЕЙ
1 . Біг з « яйцем ». Шарик від пінг-понгу кладемо на чайну ложку і бігаємо по всій квартирі , намагаючись утримати кульку на ложці. Від 3 років. 
2 . Базіки . Швидко - швидко говоримо . Хто зможе довше? Від 3 років. 
3 . Швидко міркуємо . Один гравець швидко називає якесь слово . Інший тут же повинен сказати , що йому у зв'язку з цим прийшло на розум. Потім міняємося ролями. Від 4 років. 
4 . Ветеринарна лікарня. М'які іграшки укладаємо в ліжко і лікуємо : перев'язуємо , даємо ліки , вимірюємо температуру , ставимо компреси і т.д. Від 3 років. 
5 . Гримуючись . Розфарбовуємо обличчя перед дзеркалом у ванній. Від 4 років. 
6 . Даємо імена. Для кожного пальчика придумуємо яке-небудь смішне ім'я. Від 2 років. 
7 . Тримаємо рівновагу. З витягнутими в сторони руками йдемо , як канатоходець , по самому краєчку килима. Від 3 років. 
8 . Забиваємо голи . Мотузочкою позначаємо на килимі ворота . З деякого видалення кидаємо по воротах кульки від пінг- понгу. Кожне попадання приносить очко. Від 3 років. 
9 . Загадуємо про людей. Дивимося у вікно. Придумуємо про людей , яких бачимо внизу , різноманітні історії . Від 4 років. 
10 . Гра в відьму. З мотузочки викладаємо коло . Це - будинок відьми , в якому один з гравців - відьма - підстерігає здобич. Решта повзають навколо ведьминого будинку. Коли відьма виходить назовні , все дуже швидко тікають . Від 2 років. 
11 . Гра в привид. Всі закутуються в білі хустки і кружляють по квартирі, як привиди , з жахливими звуками. Від 4 років. 
12 . Гра в собачку . Одного гравця вибирають собачкою . Інші водять його на повідку по всій квартирі. Від 2 років. 
13 . Гра в сходинки. Піднімаємося сходами сходинка за сходинкою. Кожній нової сходинці придумуємо ім'я. Від 5 років. 
14 . Гра з магнітом. Магніт кладемо під папір , а на папір - монетку. Магнітом рухаємо монетку по паперу. Від 4 років. 
15 . Гра у фанти . Збираємо з гравців фанти . Інших запитуємо : «Що має зробити гравець , якому належить цей фант ? » Від 3 років. 
16 . Граємо в дорожній рух . Толстой пензлем і фарбами малюємо на великому аркуші паперу вулиці. Коли фарби висохнуть , починаємо кружляти по дорогах іграшкової машинкою. Від 2 років. 
17 . Граємо в кафе- морозиво. Наповнюємо стаканчик з-під йогурту фруктовим соком , йогуртом і т.п. і заморожуємо . Морозиво прикрашаємо і подаємо на стіл. Від 3 років. 
18 . Граємо в хованки. Один ховається в квартирі , а інші повинні його знайти. Від 2 років. 
19 . Граємо в розбійників. Ховаємо в кімнаті кілька предметів . Повернулися до кімнати гравці повинні відшукати пропажу. Від 4 років. 
20 . Іграшкові гроші. Монети кладемо під папір . М'яким олівцем трьом поверх монетки. Паперові гроші вирізаємо . Від 5 років. 
21 . Зображуємо змію. Чим більше гравців , тим краще. Бігаємо по квартирі один за одним. Направляючий каже гравцям , що вони повинні робити , наприклад повзти навколо столу або перекидатися по кімнаті. Від 3 років. 
22 . Шукаємо картинки. Учасник гри видивляється собі в ілюстрованій книжці якусь картинку . Інші повинні її вгадати . Від 2 років. 
23 . Шукаємо колечко. Колечко непомітно перекладаємо в кулак іншого гравця . Потрібно вгадати , в якій руці заховано колечко. Від 4 років. 
24 . Картинки- ляпки . Бризнути туш на папір. Папір скласти ляпкою всередину , потім знову розгорнути. З відбитків намалювати картинку. Від 3 років. 
24 . Гойдалки . Один лягає на покривало , інші піднімають його вище і качають . Від 5 років. 
25 . Кегли . Кубики розставляємо на килимі , як кеглі , і збиваємо їх тенісним м'ячиком. Від 2 років. 
26 . Клеим колаж. Газетні або журнальні сторінки розриваємо на шматочки. З цього виклеюють кольоровий колаж. Від 3 років. 
27 . Кімнатка з коробки. З взуттєвої картонної коробки робимо кімнату. Малюємо на папері меблі , вирізаємо і вклеиваем її в коробку. Від 5 років. 
28 . Ліжечка із сірникових коробок . Із сірникових коробок майструємо ліжечка , з паперу вирізаємо відповідні за розміром подушечки і ковдрочки . Малюємо на папері чоловічків , вирізаємо і вкладаємо в ліжечка. Від 5 років. 
29 . Хто далі повіє . Дуємо на пробки від пляшок так , щоб вони відлетіли якнайдалі. Від 3 років. 
30 . Стрічка з доміно. Кісточки з доміно складаємо один за одним у довгу стрічку , ставлячи їх на короткий ребро. Коли стрічка буде готова , першу кісточку підштовхуємо . Всі кісточки падають , перекидаючись одна за одною. Від 2 років. 
31 . Майструємо тварин з паперу. На щільному папері малюємо будь-яких тварин . Вирізаємо . Приклеюємо смужку картону в якості підставки . Від 5 років. 
32 . Майструємо книжку з картинками. Вирізаємо картинки з каталогу або журналу . Вклеюємо в зошит і прикрашаємо обкладинку . Від 4 років. 
33 . Майструємо кораблики . З горіхової шкаралупи робимо кораблики : приклеюємо з паперу трикутні вітрила. Кораблики пускаємо плавати в тазу або у ванні. Дуємо на них в різних напрямках. Від 2 років. 
34 . Мати і дитина (батько і дитина) . Зі зміною ролей: дорослі грають дітей і навпаки. Від 2 років. 
35.Мозаіка . З паперу вирізати прямокутник. Потім розрізати його на 10 частин різної форми. Шматочки перемішати. Знову скласти прямокутник зі шматочків . Від 5 років. 3
6 . Нанизуємо серця. Вирізаємо сердечка з кольорового паперу . У кожному серці проробляємо отвір і нанизуємо на шнурок. Ланцюжок підвішуємо . Від 5 років. 
37 . Наспівує . Один із граючих починає наспівувати мелодію. Інші повинні її впізнати. Від 3 років. 
38 . Прикрашаємо ляльок. Робимо з клаптів наряди для ляльок. Від 4 років. 
39 . Обрисовують руку. Руку кладемо на папір. Олівцем обмальовуємо по контуру. Вирізаємо і розмальовуємо барвистими візерунками. Від 5 років. 
40 . Омлет . З жовтої кольорового паперу вирізаємо коло розміром з тарілку , складаємо навпіл . Це омлет. Наповнюємо його різноманітними дрібницями (наприклад , старими фотографіями , несподіваними картинками , ароматними пелюстками квітів , родзинками або монетками на щастя ) . Омлет подаємо на тарілці і пропонуємо присутнім членам родини у вигляді закуски перед їжею. Від 3 років. 
41 . Спустошуємо гаманець. Всі монетки з гаманця висипаємо на стіл і сортуємо . Від 3 років. 
42 . Пінг- понг в кімнаті. Сідаємо на підлогу. За допомогою картонки б'ємо кулькою від пінг-понгу об стіну. Від 3 років. 
43 . Підкидаємо повітряна кулька. Добре надутий повітряна кулька підкидаємо в повітря. Вказівним пальцем потрібно підштовхувати його вгору , не даючи впасти. Від 4 років. 
44 . Повзаємо на спині. Лягаємо на спину і пересуваємося по кімнаті , намагаючись нічого не зачепити . Від 4 років. 4
5.Прідумивает зачіски. Приносимо банти , шпильки і обручі для волосся. Один одному робимо незвичайні , фантастичні зачіски. Від 4 років. 
46 . Принц і принцеса . Із золотої папери клеїмо корони і одягаємо . Від 3 років. 
47 . Продряпайте картинки. Зафарбовуємо поверхню паперу кольоровими восковими олівцями , зверху - чорною фарбою. Яким-небудь предметом процарапивают різні закарлюки і лінії так , щоб через чорний фон проступила кольорова основа . Від 4 років. 
48 . Ховаємо цукерки. Все, крім одного гравця , виходять з кімнати. Що залишився ховає там десять цукерочок , потім знову кличе інших. Переможе той , хто знайде більше цукерок . Від 2 років. 
49 . Птахи літають високо. Гравці барабанять пальцями по краю стола. Кожен по черзі називає небудь тварина . Якщо воно літає - всі піднімають руки вгору , якщо не літає - продовжують барабанити . Якщо хтось помилиться , то віддає свій фант. Від 3 років. 
50 . «Роздувають » картинки. Набризкують на папір різну фарбу , додавши побільше води. Дуємо через соломинку , виходять різнокольорові плями. Від 3 років. 
51 . Розповідаємо історії. Один починає розповідати історію. На середині його переривають , і наступний повинен продовжити розповідь . Від 4 років. 
52 . Розглядаємо фотографії. Придумуємо і розповідаємо історії до фотографій . Від 2 років. 
53 . Малюємо музичні картинки. Включаємо музику. На аркуші паперу малюємо різнокольорові фігури , які асоціюються з музикою. Від 4 років. 
54 . Малюємо на тканині. Текстильними фарбами розмальовуємо тканину, наприклад стару футболку або простирадло. Від 3 років. 
55 . Малюємо чоловічків. Мочім палець. Потім умочуємо його в туш і притискаємо до паперу . З відбитка малюємо чоловічка : домальовували обличчя, руки і ноги. Від 5 років. 
56 . Малюнки з продовженням. У центрі аркуша паперу ставимо червону крапку . Пропонуємо наступного продовжити малюнок. Від 4 років. 
57 . Рушимо вежу. З коробочок або кубиків будуємо вежу. З деякої відстані намагаємося її зруйнувати кулькою від пінг- понгу. Від 2 років. 
58 . Скачки . Скачемо на туго надутому повітряній кулі , поки він не лопне. Від 2 років. 
59 . Складено картинки. Малюємо на папері голову , відгинаємо назад і передаємо іншому, який малює живіт і руки і знову передаємо , він домальовує ноги і ступні. Розгортаємо і дивимося малюнок. Від 4 років. 
60 . Сліпа курка . З закритими очима намагаємося пройти з однієї кімнати в іншу , нічого не зачепивши . Від 3 років. 
61 . Сміятися заборонено . Намагаємося розсмішити свого товариша , розповідаючи йому всяку нісенітницю. Його завдання - залишитися серйозним. Хто довше витримає? Від 3 років. 
62 . Споруджуємо будиночок. Накриваємо стіл великий скатертиною або покривалом. Забираємося під стіл. Головне - не забути провіант. Від 2 років. 
63 . Змагання скороходів . Всі надягають дуже велику за розміром взуття і біжать наввипередки через всю квартиру. Від 2 років. 
64 , Сортуємо кубики. Всі кубики сортуємо за кольором і формою . Від 2 років. 
65 . Ставимо ворота з кришечок від пляшок . Встановлюємо коридор з декількох воріт. Для цього складаємо по дві кришечки один з одним. Проштовхуємо пальцем монетки через ворота. Від 5 років. 
66 . Вважаємо машини. Дивимося у вікно. Укладаємо парі, скільки машин (чи скільки машин певного кольору або моделі ) за якийсь час проїдуть повз будинок . Від 5 років. 
67 . Вважаємо окуляри . Для тих , хто вчиться рахувати . Кидаємо кістки по черзі. Виграє той , хто набере більше очок. Від 4 років. 
68 . Танці . Включаємо музику , потім танцюємо , як божевільні. Від 2 років. 
69 . Вгадуємо тварин. Кожен зображує небудь тварина . Інші повинні вгадати - яке. Від 5 років. 
70 . Вгадуємо звуки. Один гравець закриває очі і намагається відгадати , хто з інших гравців тільки що хропів , бурчав або нявчав . Від 4 років. 
71 . Вчимося стрибати. Як можна довше про- стрибати на одній нозі. Від 4 років. 
72 . Фігура- килимок. З штанів , сорочки і черевиків викладаємо на підлозі фігуру. Малюємо на папері підходяще за розміром особа , вирізаємо і прикладаємо . Від 4 років. 
73 . Футбол сидячи. Два гравці сідають один проти одного і грають ногами кулькою від пінг- понгу. Від 2 років. 
74.Шляпкі для пальців. З гуртків клеїмо для кожного пальця свою загострену капелюшок. Від 4 років. 
75 . Клацаємо монеткою . Два гравці кладуть монетку на стіл і пальцем стріляють монеткою від одного до іншого. Від 4 років. 
76 . Щось , чого ти не бачиш. Загадуємо якусь кольорову річ в кімнаті. Називаємо колір і просимо вгадати цей предмет . Від 4 років. 
77 . Наприклад , в одну мить за допомогою скатертини та рушників перетворити стіл у печеру , де так затишно можна сховатися від усіх. Або перетворити дитячу в острів скарбів , а дітей у шукачів скарбів , для чого батькам треба заховати в різних місцях небудь нові іграшки ( лялечки , машинки , повітряні кульки і т.д.). Звичайно , безладу буде не мало. Зате дитина буде задоволений , та й нерви свої збережете . А забратися - що ж, відразу після ігор можна і забратися. 
78 . І дворічні малюки , і першокласники дуже люблять різні коробочки , шкатулки і скриньки , набиті всякою всячиною , в яких поритися - одне задоволення. Випадок , фантазія , пристрасті і вік дитини допоможуть зробити з цього нехитрого заняття щось захоплююче (тільки не залишайте без нагляду дітей молодше трьох років , щоб вони бува не проковтнули небудь дрібний предмет) . 
79 . Сортуємо дрібнички. Дістаємо з коробки гудзики , горішки , котушки з-під ниток і сортуємо . Те ж відноситься і до каштанам , морським камінцях і черепашок , привезеним з відпустки або принесеним з останньою прогулянки. Радимо заздалегідь запастися порожніми коробочками і баночками (з двох років). 
80 . Рахуємо гроші . Витрушуємо дріб'язок з гаманця і вчимося її вважати . Можна вивчити вміст маминої сумки ( попередньо видаливши з неї всі мало-мальськи небезпечне : таблетки від головного болю і т.д.) (з двох з половиною років). •
81 . Наводимо в порядок фотографії та картинки. Сімейні фотографії та знімки, зроблені у відпустці , уважно розглядаємо і розкладаємо по порядку (дітям давайте другі примірники , які не шкода зіпсувати ) . Те ж можна зробити і з зображенням звірів , іграшок та дітей з каталогів і ілюстрованих журналів. 
82 . Малюкам доставляє величезне задоволення допомагати мамі в її домашніх справах . Це , звичайно , уповільнює роботу , зате дитина при ділі. 
83 . Завантажуємо пральну машину. Нехай малюк подає мамі приготоване для прання білизну або навіть сам завантажить його в машину - з цим впорається навіть півторарічний малюк . 
84 . Наводимо чистоту. Вологою ганчірочкою або губкою протираємо неполіровані двері , дверцята шаф або підлоги . Можна також зайнятися протиранням іграшкових машинок , лялькових будиночків , корабликів (з трьох років). Діти молодшого віку можуть змахувати пил м'якою щіточкою. 
85 . Печемо пироги . Замісимо тіста трохи більше , ніж потрібно . Невелику порцію відкладемо в спеціальну пластикову миску. Виділимо дитині трохи какао , тертих горіхів , кокосової стружки і дамо йому ложку. Дитячі пиріжки випечемо окремо на маленькому деку (з трьох років). 
86 . Якщо забезпечити малюка фарбами , клеєм , папером і дитячими ножицями ( з круглими кінцями ) , він отримає величезне задоволення , навіть якщо йому ще немає і трьох років (ножиці можна давати , починаючи з трьох років). Застелите стіл газетою , щоб не забруднити , надіньте на дитину дорослу сорочку або теніску в якості робочого халата. Користуйтеся водорозчинним клеєм , що не містить хімічних розчинників (він не дасть отруйних випарів і легко відпирається ) . 
87 . Малюємо гроші. Покладіть монетку під листок паперу і заштриховуєш її олівцем , поки не проявиться зображення монетки. Акуратно виріжте зображення (з трьох років). 
88 . Виготовляємо печатки . Для виготовлення печаток годяться пробки , четвертинки картоплини . Налийте багато фарби ( для малювання пальцями) , змочіть печатку і потім притисніть її до паперу або поверхні коробки. Малюнок печатки батьки можуть вирізати ножем на картоплині або пробці (з двох з половиною років). 
89 . Робимо колаж. Вирізаємо зі старих каталогів і журналів картинки і наклеюємо їх на папір або картон (з двох з половиною років). Малюки постарше можуть картинки вирізати самостійно ( з трьох років ) , 
90 . Створюємо ландшафти. Можна , наприклад , взяти вату , шматочки білої кальки , клейкої стрічки для блискіток , пінопласту , маленькі гілочки і камінчики в якості дерев і скель і створити зимовий ландшафт. Для підкладки використовуйте твердий картон. Можна також зобразити країну динозаврів , дрімучий ліс , літню галявину (з трьох з половиною років). 
91 . Виготовляємо вітражі. Разом з дитиною розмалюйте в дитячій шибки легко змиваються фарбами (з трьох з половиною років). 
92 . Ліпимо фігурки із солоного тіста. Взяти по дві частини борошна і води і одну частину солі. Змішати борошно з сіллю , додати воду і замісити тісто ( з вашою допомогою ) . Тісто швидко засихає , тому його потрібно замішувати невеликими порціями. Тепер можна виліпити , наприклад , продукти для магазину або іграшкової кухні чи інші фігурки. Фігурки поміщаємо в духовку і висушуємо 3:00 при температурі 100 градусів , а потім розфарбовуємо плакатними фарбами (з трьох років). 
93 . Пишемо листи . Лист бабусі з дідусем , кращій подрузі або другові просто малюється і заклеюється (з чотирьох років). 
94 . Будуємо місто . Це гра з продовженням. Візьміть стару однотонну скатертину або простирадло , розкладіть на підлозі , прикріпіть кути до підлоги за допомогою клейкої стрічки або придавите їх яким-небудь вантажем. Толстим фломастером нанесіть головні магістралі . Нехай дитина домалює інше , пізніше він зможе розташувати на цьому полотні фігурки і машини і грати з ними (з чотирьох років). 
95 . Вишиваємо на картоні. Картонні картки можна купити готові , але можна зробити і самим. На шматочках картону попередньо шилом нанесіть дірчастий малюнок. Потім дайте картки дитині: нехай він товстої штопальної голкою зі строкатою вовняною ниткою або шнурком « вишиє » позначений дірочками малюнок ( з трьох років ) . 
96 . Нанизуємо « намисто» . Макарони або білизняні прищіпки ( а якщо є , то і мушлі , великі дерев'яні або пластмасові намистини ) дуже зручно.

Дівчатка, вибачте, не мала часу відредагувати
Перейти на початок сторінки
ole4ka
12 травня 2014 12:36
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
дякую за ідеї :winked:

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
lilifigura
12 травня 2014 13:25
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 62
Реєстрація: 23.10.2012

ICQ:--

Бали: 215
ідеї просто супер...тепер будем забавляти наших чад :winked:
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 травня 2014 15:46
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Гарна гра для розвитку уяви та артистичності
Море хвилюється раз
Як грати. Ведучий відвертається від гравців і вимовляє лічилку: Море хвилюється раз, Море хвилюється два, Море хвилюється три, Морська фігура на місці замри! Поки він говорить, учасники хаотично рухаються в будь-якому порядку, зображуючи руками рухи хвиль. Як тільки ведучий замовкає, потрібно завмерти в тій чи іншій формі. Ведучий підходить до одного з гравців і доторкається до нього. Гравець зображує свою фігуру у русі, а ведучий вгадує, що це таке. Гравець, чию фігуру не вдалося вгадати, сам стає ведучим.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 травня 2014 15:48
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Я знаю 5 імен

Як грати . Перший гравець бере м'яч в руки , вимовляє: «Я знаю одне ім'я дівчинки » , вдаряє однією рукою м'ячем об землю і називає ім'я. Потім продовжує з різними варіаціями : «Я знаю одне ім'я хлопчика» , «Я знаю один колір » , «Я знаю одну тварину » , «Я знаю одне місто ». Коли всі комбінації використані , гравець вимовляє ті ж самі лічилки , тільки вже на рахунок два: «Я знаю два імені дівчинки » - і далі по колу. Гра продовжується до десяти. Якщо , відбиваючи м'яч , гравець не встиг назвати ім'я або вдарити по м'ячу , хід переходить до іншого учасника . Коли м'яч , пройшовши через всіх учасників , повертається до першого гравця , він продовжує грати з тією фрази , на якій помилився. Перемагає той , хто першим добирається в цій речівки до десятки .

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 травня 2014 15:50
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Їстівне- неїстівне
Як грати . Всі гравці сідають або стають в ряд . Ведучий кидає м'яч одному з учасників і одночасно називає будь-який предмет . Якщо предмет «їстівний » , гравець ловить м'яч. Якщо ні - відбиває. Завдання, що водить - заплутати гравця , наприклад , в ланцюжку « яблуко - диня -морква -картопля » несподівано вимовити: « праска ». Якщо гравець помиляється і «з'їдає » « неїстівне » , то сам стає ведучим . Чим швидше водить кидає м'яч і називає предмети , тим цікавіше грати.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
8 листопада 2014 00:00
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
А ще з дітками можна зробити будинок для ляльок, який не займе багато місця




МК тут http://secondchancesbysusan.blogspot.com/2013_01_01_archive.html

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Янина
19 вересня 2015 00:43
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 19.09.2015

ICQ:--

Бали: 81
Довго задавалася питянням, чим зайняти свою дочку) Вирішити цю задачу допоміг дитячий журнал "Пізнайко"Дуже яскравий, розвиваючий з іграми та головоломками.Журнал дійно є помічником для батьків. Спробуйте придбати своім иалюкам http://posnayko.com.ua/about/about-journal/
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
29 липня 2016 20:03
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Можна зробити іграшковий город використавши картонну коробку, різнокольоровий фетр (для овочів і ягід), зелені пружинки. ліпучки, коричнева фарба, кісточка, коричнева байкова тканина або інша тканина з невеликим ворсом, голка, нитка, ножиці , матеріал для набивки

Детальніше тут http://www.abeautifulmess.com/2014/03/diy-plantable-felt-garden-box.html

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
5 серпня 2016 15:58
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Разом з дітками із можна побудувати дім із паличок для морозива



--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 20:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100