Рибний рулет
1 скумбрія (морожена)
0,5 невеликої морквини
0,5 невеликої цибулі
олія
сіль
перець
желатин
горішки
Рибу почистити, відрізати голову і хвіст, розділити на два філе, вийняти хребет.
Філе посолити, поперчити, посипати желатином.
Цибулю порізати, моркву потерти нагрубо. Протушити овочі на олії, потім перекласти їх у тарілку (надлишок жиру зцідити) і присипати желатином, перемішати.
На одне філе викласти ці овочі, зверху притрусити горішками.
Зверху накрити другим філе. Щільно замотати у харчову плівку. (Добре обмотати зі всіх сторін). Зверху ще перемотати ниткою.
*
Цей рулет положити у киплячу воду і варити на малому вогні 30 хв. Витягнути (плівку не розмотувати !) і положити під прес (краще наніч в холодильник).
Охолоджену рибу нарізати.
Смачного !На рецепт натрапила в Однокласниках в групі.
Обговорюємо
ТУТ