Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
utya
27 грудня 2012 10:41
Повідомлення #381


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Цитата: Natalyi
може пересушилися


не знаю... може і так... якісь коржі забиті в мене вийшли...

Коли я той торт вже пополам розрізала.. то трохи бренді туди просто залила :laughing: , але... те ще не все.. мої таки той торт доїли (помаленьку)) зверху все крем докладали.. і пішло...

Крему дуже багато залишилося.. коли я той торт перекладала.. то крем просто вилазив з нього.
Перейти на початок сторінки
idianka
27 грудня 2012 11:05
Повідомлення #382


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Natalyi
Торт "Пані Кароліна"

і в мене ці коржі не вийшли, були такі як в Уті - забиті і тугі :sad:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Natalyi
21 січня 2013 22:16
Повідомлення #383


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: idianka
і в мене ці коржі не вийшли

Мушу ще раз спекти, задля експерименту. Навіть не знаю , чому не виходять...

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
21 січня 2013 22:38
Повідомлення #384


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Торт Вишнево-мигдалевий




Це майже та ж П'яна вишня, але на інший мотив. Мені більше сподобалася, бо крем "легший" і ніжніший, не приторний.

КОРЖ

10 яєць
400 г цукру
(2 скл.)
1,5 скл.борошна (скл.-200 мл)
1 ч.л. розпушувача
2 ст.л. какао

Яйця збити з цукром до білого, розпушувач, борошно і какао вимішати і ввести до яєць. Випікати 1 корж до сухої палички (26-28 см)

Зрізаєм тонко верх, вибрати середину коржа, порізати її на шматки по 1,5-2 см.

КРЕМ

0,5 л сметани
200 г пудри
(можна менше)

1 скл.вишень (можна більше)
0,5 скл. мигдальної стружки

Добре збити сметану з пудрою. Додати вишню, мигдаль і бісквітні шматочки (поламаний корж). Вимішати. Викласти в середину коржа, накрити зрізаним коржом.

Смачного !

P.S.* Тут в мене на фото півпорції (на 5 яєць) і тортівниця 23 см. Коли пекла вдруге , то робила цілу порцію і пекла 2 коржі на 23 см. Зрізала 2 коржі висотою приблизно 2 см, решта різала на шматочки в крем. Складала - корж-крем-корж. Вийшов високий файний торт .
** Коржі пропитувала шоколадною помадкою (150 мл молока+50 г цукру+1 ст.л.какао+25 г шоколаду)-дуже смачно потім в торті !
*** Вишні(консервовані) замочувала на 20-30 хв. в коньяку.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
21 січня 2013 22:49
Повідомлення #385


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Торт з маками

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
21 січня 2013 23:08
Повідомлення #386


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Natalyi,
Дякую за ідею про сметану в крем до вишень.Дійсно буде вологіше і соковитіше. :winked:
Перейти на початок сторінки
Рімма
22 січня 2013 11:41
Повідомлення #387


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Обожнюю П"яну вишню, але ми вже всі такі "розбещені" новими файними тортами з Дрімфуду, що нею вже нікого не здивуєш.
Цитата: Natalyi
Торт Вишнево-мигдалевий

але оцей тортик дуже вартий уваги, мигдаль чудово доповнює, а вишня в коньяку то взагалі ммм Дякую за чудовий рецепт :3fb:
Перейти на початок сторінки
Natalyi
24 січня 2013 21:22
Повідомлення #388


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: ІНЕСА
Дійсно буде вологіше і соковитіше.

Так, ІНЕСА, він виходить більш вологіший і легший на смак. Бо я п'яної вишні багато з'їсти не можу, а цей смакує.
Цитата: Рімма
що нею вже нікого не здивуєш.

Це точно, але цей мені більше сподобався, ніж класична вишня. І мигдаль тут додає нестандартного смаку .
Дякую всім за відгуки і позитивну репутацію !!!

Повідомлення відредагував Natalyi - 24 січня 2013 21:23
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
24 січня 2013 22:01
Повідомлення #389


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Сьогодні пропоную Вам дієтичне м'яско - перепелине. Ніколи його не пробувала і не готувала. Але все колись буває вперше. Часто зустрічала їх у супермаркеті і наважилася купити. Вичитала, що то дуже корисне м'ясо.
Перепелине м'ясо і яйця належать до найцінніших дієтичних продуктів, вони застосовуються в східній народній медицині при лікуванні деяких хвороб протягом століть.Ніжне, соковите і ароматне м'ясо перепілки володіє чудовим смаком, відноситься до делікатесів, в побуті називається "царською їжею". Має високу калорійність, перевершує кролятину і курятину по поживним, смаковим і дієтичним якостям .Перепелине м'ясо використовується в харчуванні при лікуванні хвороб серця, шлунка, печінки, легенів, нирок, зцілює хронічні хвороби, покращує тонус, зміцнює кістки.
Я довго і багато не морочилася. Приготувала їх просто. Але вийшло смачно.
Перепілки печені



Перепілки ( почистити, вимити ) розрізати вздовж хребта і розгорнути. Посолити, поперчити(різними перцями), додати лавровий лист, нарізану кільцями цибулю, можна додати сухі трави(майоран чи розмарин чи інші). Скласти в посудину(накрити її) і в холодильник маринуватися. В мене лежали там ніч до обіду. Потім перекладаємо в змащене олією деко (без цибулі і лавра)(грудкою доверху) , накриваємо фольгою. Пеклися в мене 30 хв. (останні 7-10 хв. зняла фольгу, щоб зарум'янилися). Паралельно пеклася бараболька.
Скажу так-не думала, що то м'ясо таке смачне і ніжне, хоча його і мало. Бо зовнішній вигляд сирих перепілок не внушав мені довіри.
Можете пробувати .
Смачного !!!

Повідомлення відредагував Natalyi - 24 січня 2013 22:09
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
25 січня 2013 00:13
Повідомлення #390


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100