Відварити два помитих курячих яйця. Акуратно розрізати їх навпіл, вибрати ложечкою все, що їстивне, а шкарлупку відставити.
Покришити дрібненько яйця та петрушку.
Добавити 1 ч. л. сметани, 0,5 ч. л. м'ягкого масла, посолити, поперчити, перемішати.
Нафарширувати шкарлупки, вмокнути в сухарі.
Акуратно покласти на розігріту сковороду, начинкою вниз та обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Виконаний рецепт на завдання ФМ по рецепту з http://kotlet.tv, прорекламований Іркою-Шкіркою трохи змінений мною, по спогадах з юності, колись такі теж робили вдома.