Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Баклажани в аджиці
 

Баклажани в аджиці

1 вересня, 2015  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Баклажани в аджиці

4кг баклажанів
10 більших помідорів
10 червоних болгарських перців
3-4 гострих перців чілі
2 головки часнику
100гр оцту
1скл олії
1скл цукру
сіль

Баклажани порізати кружельцями на 1см. посолити поставити під прес, на 2 год. злити сік, потім їх обжарити на олії до пів готовності. Помідори, болгарський перець, перець чілі і часник перемолоти на м"ясорубці додати оцет, олію, цукор, сіль, суміш довести до кипіння додати баклажани і варити на невеликому вогні 20хв. Викласти в банки стерилізувати 10-15 хвилин.

Джерело: Рецептом поділилася сусідка.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (1 вересня 2015 19:01)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Люблю баклажани!!! winked
 



#2 написав: Darka (18 вересня 2015 08:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це дійсно смачні баклажани,роблю подібні,тільки я їх не жарю а чуть скроплюю олією,викладаю на бляшку в один ряд і ставлю в духовку на режим гриль,один раз перевертаю.Пишу не для того щоб поправити рецепт а щоб було легше з тими заготовками.Завтра якраз до таких баклажанів приступаю bully


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Blog o zdrowiu
  Пише oqykotuv ()
Blog o zdrowiu
  Пише ykarunub ()
Ванна кімната
  Пише ellenastarodub ()
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100