Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Шоколадний фондан
 

Шоколадний фондан

9 вересня, 2013  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Шоколадний фондан

200 гр шоколаду (краще взяти половину чорного і половину молочного)
100 гр вершкового масла
3 яйця і 2 жовтки
цукор за смаком
1 столова ложка борошна ( без гірки)

Шоколад і вершкове масло постав на водяну баню на середній вогонь, не чіпай поки не побачиш, що вершкове масло розтопилося. Тільки після цього змішуй шоколад і масло в одну масу.
Окремо перетри яйця і жовтки з цукром. Кількість цукру контролюй сама, виходячи зі свого смаку. Перетирається до стану білої маси. У яєчну масу потрібно додати столову ложку борошна. На цей момент вже розтопився шоколад, ти його перемішала і зняла з вогню. Шоколад має бути не гарячий, але теплий, щоб жовтки трохи заварилися.
Шоколад введи в жовтки, перемішати. Розігрій духовку до 180 градусів. Змасти маслом формочки (краще брати не силіконові, а керамічні), можна присипати їх какао або борошном. Залий шоколадну масу у формочки. Фондан підніметься приблизно на 1,5-2 см, тому наповнювати форму можна практично до кінця.
Постав фондан в духовку на 7-10 хвилин. Вони пропікаються від країв, а зверху утворюється шапочка. Коли на поверхні не буде сирої блискучої плівки - фондан готовий. Вийми його з духовки, дай охолонути , акуратно дістань з форми. Подають фондан теплим, присипавши цукровою пудрою, прикрасивши м'ятою.

P.S. Я брала по одній плитці чорного та білого шоколаду. Випікала 9 хв. Просто неймовірне тістечко!!

Джерело: Цим рецептом поділилася переможниця другого сезону телевізійного кулінарного шоу «Майстер Шеф » Єлизавета Глинська .

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Натонька (9 вересня 2013 20:32)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Шикарно!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#2 написав: Магда (9 вересня 2013 21:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 73
Клас! Дуже вишукано. І, певно, смачно.


--------------------
Дрібниць не буває
 



#3 написав: KASYA (9 вересня 2013 22:14)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Магда
Клас! Дуже вишукано.
winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Канарейка (9 вересня 2013 23:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
супер!!!!!!!!!!!!!!
 



#5 написав: Darka (10 вересня 2013 02:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Це дуже смачно, love завжди в кафе беру такий десерт,подають з шаріком морозива. tongue Дуже те морозиво пасує.Тепер буду пробувати сама печи,дякую за рецепт. a0a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Ірка-Шкірка (10 вересня 2013 19:31)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Смакота!!!
 



#7 написав: Анелія (11 вересня 2013 16:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
winked m0512 a0a a0a a0a


--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
 



#8 написав: dgirina (27 лютого 2014 19:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68

Краса неймовірна m0512 love просто шедевр..


--------------------
ІРИНА
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна (Учора, 16:18)
Торт медовий «Улюблений»
  Пише Катя Некрасова (Учора, 14:00)
Салат "Веснянка"
  Пише yulia (Учора, 14:00)
Канапки польські.
  Пише svet.vet (Учора, 13:45)
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 23
Користувачі: Andreyka
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100