Закуска "Рафаелло"-вишукана і смачна, її ніжний смак знає кожен,хто хоча б раз спробував! Варіацій на тему "Рафаелло"-дууууже багато, все залежить від Вашої фантазії і смаку.
Сьогодні я приготувала "Рафаело"з перепелиними яйцями, гарно у розрізі і апетитно.
Заморожений плавлений сирок і крабові палички натерти на дрібну терку,
додати охолоджене вершкове масло, майонез, часник -за смаком, якщо бажаєте.
Перепелині яйця відварити ,охолодити,почистити.
З сиркової маси формувати кульки,величиною з абрикоску , всередину покласти яйце. Гарно заліпити краї і обкачати у натертих крабових паличках.
Закусочку охолодити, нанизати на фуршетні палички, прикрасити петрушкою
Сьогодні моє"Рафаелло"-для закоханих, без часничку))))
Насолоджуйтесь, пригощайтеся!!!!