Котлети з рису та картоплі.
(фото у мене ще немає, пізніше виставлю).
50 грам сухих білих грибів(можна і свіжі шампіньойони, але їх протушити).
500 гр картоплі
1 стакан рису
1 цибулина
1-2 ст л борошна
1-2 зубочки часнику
сіль за смаком, перець мелений
Отже, картоплю відварити, коли кипить, то вкинути часник. Коли звариться, то пропустити через мясорубку або добре потовкти. Відварити рис, цибулю піджарити до золотистого кольору. Якщо гриби сушені, то замочити, відварити і дрібно порізати. Зєднати картоплю, рис, гриби, цибулю, борошно, додати спеції і добре вимішати. Сформувати котлетки, обваляти в сухарях і обсмажити на сковорідці в олії.
P.S. 1.Картоплю можна натерти також на грубій тертці.
2. Гриби можна покласти на середину котлети і получиться ніби зрази.