Хочу запропонувати вашій увазі
"Пісну шубу", рецепт для тих хто притримується строгого посту і не їсть риби.
Складники:І шар, тобто нижній - шампіньйони протушені з цибулькою до готовності. Цей шар шуби майонезом не змащуємо.
ІІ шар - це відварена в мундирах картопля потерта на грубій терці. Далі майонез. І
наступний шар ставимо квашений огірок порізаний кубиками. Цей шар також не змащуємо майонезом.
ІV шар це відварена морква потерта на грубій терці, тоді майонез і
V шар це традиційно буряк. Зверху я помазала ще майонезом.
Смак дуже цікавий, свіжий і як каже мій чоловік "дається їсти".
P.S. 1. У мене не повністю вона пісна, бо майонез домашній від Любані, а там іде яйце.
2. Я посолила гриби,коли тушила, то більше не солила, бо ж огірки квашені дають кислинку і в мене не їдять сильно солоне.