Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гарячі страви з пасти (макаронних виробів)
Valentina
27 лютого 2010 19:14
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Макарони по-флотськи!


Макарони відварити, тимчасом підсмажити цибулю, додати фарш. Посолити, поперчити і смажити до готовності. З"єднати макарони з готовим фаршем. Смачного!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
20 травня 2010 17:48
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Лазанья (по-швидкому)
Пожарити фарш добре розбити ложкою щоб не було грудочок(злити залишки жиру ).Додати цибулі порізаної кубиками.Добре пережарити.Поки жариться фарш ,готуємо макарони (я купляю готові),зливаємо їх і приступаємо до складання лазаньї.
1-й шар:Томатний соус(я використовую магазинний)багато щоб закрило дно
2-й шар: макарони
3-й шар :м'ясо
4-й шар :домашній сир+сметана+сіль
5-й шар :твердий сир (я сиплю який маю під рукою але добре той що плавиться добре)
6-й шар: соус і далі повторюємо шари
Останній слой по соусу посипаємо тертим сиром.
Дивлячись яка у вас висока форма стільки робимо шарів.В загальному я роблю 3 слої з макаронів.
Накриваємо фольгою і в духовку (так як у мене духовка не дуже я печу 1 год потім знімаю фольгу і печу ще 10-15 хв.Обов'язково лазаньї треба дати постояти пару хвилин перед подачею на стіл
Взагалі я готувала колись справжню але з нею є дуже багато мороки bully А так як я працюю то не завжди маю час цей рецепт подобається швидкісним приготуванням.

Перейти на початок сторінки
maija23
25 травня 2010 12:02
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Лазанья

Тісто:На кожні 100гр.муки-1 яйце,сіль,
трошки олії.Замісити тісто,як на лапшу,розкачати і вирізати пласти під форму.На середню форму-300гр.муки.
Рагу:смажимо на олії цибулю,додаємо натерту моркву,через пару хвилин додаємо 300-500гр.м'ясного фаршу.
Коли фарш підсмажиться і набуде світлого забарвлення,вливаємо
500мл.томатного соусу.Посолити,поперчити,додати спецій до смаку,щоб
був трохи гострий.Готуємо 30хвилин,періодично помішуючи.
Соус "Бешамель":розігріти в каструльці
50гр.масла,додати 2ст.л.муки без верху,1ч.л.солі,перемішати і зняти з вогню .
Влити 500мл.молока порціями і розмішати,щоб не було грудочок.
Варити до загустіння,як заварний крем.
Окремо в каструлі в кип'яченій воді відварюємо по -одному пласту тіста
/приблизно 1-2 хвилини/,витягуємо і проціджуємо.
Форму змащуємо маслом,кладемо на дно пласт тіста,зверху - рагу,а на
рагу-поливаємо "Бешамель"/пару ложок/,накриваємо тістом;далі все
повторюємо:рагу-бешамель-тісто-рагу-бешамель.
Має бути 5-6 шарів тіста.
Верхній шар:тісто-бешамель/без м'ясного рагу/-натертий сир.
Пекти в нагрітій духовці 180гр.-40хвилин.
Перейти на початок сторінки
Іванка
25 травня 2010 14:39
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Гарна апетитна страва winked обов язково приготую
Перейти на початок сторінки
maija23
25 травня 2010 14:52
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Цитата: Іванка
Гарна апетитна страва ,обов язково приготую

"Апетитна,калорійна і смачна лазанья по-українськи! " winked Так мені сказали мої
гості,які їли лазанью в італійському ресторані.Італійці додають дуже
багато томатного соусу,вона в ньому просто" плаває".
Дуже швидко її приготувати,коли є готове тісто.
Перейти на початок сторінки
Олюся
1 листопада 2010 14:49
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Колись давно видивилась по телевізору рецепт смажених макаронів. Попробувала приготувати. Сподобався дуже старшій доньці. Спробуйте і ви.
Смажені макарони
На пательні розігріти олію, всипати макарони і обсмажити до залотистого кольору.

Долити у пательню гарячої води, щоб покрило макарони, посолити, поперчити чи використати приправу до смаку.

Варити до готовності.

Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 листопада 2010 22:15
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
цікаво, смажені ракушки.
Перейти на початок сторінки
Solka
9 листопада 2010 17:13
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Вже давно в закладках був рецепт "Запечені Бантики", оскільки в мене сьогодні цілий день вільний - я вирішила їх приготувати на обід amam смачно, рекомендую спробувати winked
Запечені "Бантики"
Інгредієнти:
300 г макарон (метелики "Farfarllette")
200 г м'яса (свинина, впевнена, що з курятиною теж смачно);
1 цибулина;
1 ч. л. паприки;
1 ст. л. вершкового масла;
4 ст. л. сметани;
100 г твердого сиру;
соняшникова олія;
сіль;
Приготування:
1. Цибулю дрібно шаткуємо та смажимо на олії, додаємо до неї порізане кубиками м'ясо та тушимо все до готовності;
2. М'ясо солимо та додаємо паприку;
3. Макарони відварюємо в підсоленій воді до готовності, викладаємо в миску та додаємо масло;
4. Викладаємо макарони в посуд для запікання, зверху викладаємо м'ясо, поливаємо сметаною та присипаємо все сиром;
5. Запікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!:-)

рецепт знайшла на сайті kedem.ru

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Я Леся
2 червня 2011 22:54
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Канелоні із м'ясною начинкою.



250 г. канелоні .
500 г. фаршу.
150 г. зеленого горошку.
4-5 зубчиків часнику.
0,5 скл. сметани.
200-250 г. твердого сиру.
кетчуп.
сіль, перець, спеції.

Приготування:

1. Тушкуємо на сковорідці фарш, солимо, перчимо, додаємо вичавлений часник. Наприкінці готування додаємо морожений горошок і кетчуп ( я заправляю італійським кетчупом для м'яса).

2. Канелоні не відварюємо. Наповнюємо приготованим і охолодженим фаршем канелоні і викладаємо на змащений сметаною протвінь. ( Наповнювати фаршем не сильно, тому що макарони можуть потріскати при приготуванні).
Зверху добре поливаємо сметаною, можна викласти і залишки фаршу.

3. Запікаємо в духовці близько 30 хв. при т-рі 200*. За 5 хв. до кінця приготування посипаємо тертим сиром.

4. Смачного!!!

Рецепт взятий з упаковки канелоні))
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 15:10
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Гніздо "Апетитне"




Рецепт тут: Мій домашній ресторан

СМАЧНОГО!

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 10:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100