Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рулети
Larisa
29 січня 2010 22:53
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
КАТАЛОГ

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
29 січня 2010 23:01
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Вафельний рулет


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 березня 2010 09:52
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Рулетик з сметанним кремом

Перейти на початок сторінки
Valentina
3 травня 2010 19:12
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Рулетик
Перейти на початок сторінки
maija23
27 червня 2010 22:44
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Бісквітний рулет з персиками

Перейти на початок сторінки
lingrod
1 травня 2011 08:40
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509

Тістечко "Метрове"



1. Біле тісто: 3 яйця, 150 г цукру, 2,5 столові ложки води, 150 г борошна +1 ст.ложку, порошок до печива - 1 чайну ложку.
2. Темне тісто: 3 яйця, 150 г цукру, 2,5 столові ложки води, 150 г борошна, 1 столова ложка какао, 1 чайна ложка порошка до печива.

Спекти два бісквіта в окремих довгих формочках з округлим , ребристим дном. Охолодити їх, порізати поперек товщиною 1 см.

Крем: 5 жовтків збити з 150 гр цукру, додати 5 ст. ложок борошна, добре збити, розвести гарячим молоком - 0,5 літра, заварити , постійно помішуючи, відставити з вогню.
Далі збити 5 білків з ванільним цукром (1 пачечка) та лимонним соком (1 ст. ложка), і поступово ввести збити білки в гарячий крем. Вони якраз запаряться, а крем набуде повітряної структури.
Даля збиваємо масло( 200 гр) і потім, як вистигне наш крем, з"єднуємо збите масло і заварний крем, теж поступово.

Далі - збираємо тістечка.
Кожну перерізану шайбочку змащуємо кремом з двох боків і з"єднуємо, чергуючи білі і темні шайбочки. Так, якщо ми складемо всі наші шматки в один - в нас вийде довге-довге тістечко, звідси, певно, назва - метрове.
Решту крема викласти зверху, розгладити, прикрасити на власний розсуд. Добре виходить, коли прикрашати розтопленим шоколадом.
Має трошки постояти - хоч годинку-дві.
А нарізаємо - під кутом 45*.
Перейти на початок сторінки
gutka
1 травня 2011 14:50
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lingrod
Далі - збираємо тістечка.
Кожну перерізану шайбочку

я не зрозуміла як з
Цитата: lingrod
порізати поперек товщиною 1 см.

бісквітів виходять шайбочки :feel:
і як їх складати...
Перейти на початок сторінки
Яруська
1 травня 2011 15:15
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: gutka
я не зрозуміла як з
бісквітів виходять шайбочки :feel:
і як їх складати...

Катя, то вони випікаються в довгих формах з округлим дном. При розрізі виходять такі собі шайбочки... :bully:
А складати у вигляді таких же довгих форм, тільки чергувати кольори.
Перейти на початок сторінки
lingrod
1 травня 2011 20:25
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Яруська,
Дякую, Яруська, що відповіла вже.
Саме так, як ти пояснила треба робити.

Катюша, питайся ще. :hi:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 травня 2011 21:32
Повідомлення #10


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Яруська
Катя, то вони випікаються в довгих формах з округлим дном.

А фото можна???
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 21:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 50
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100