Smakota, Олюся, дякую за смачні рецепти - варто попробувати спекти таку смакоту!
Ось по такому рецепту я випекла свій перший рулет
дуже вдалий і легкий в приготуванні. Смакує охолодженим з терпкою кавою
Рулет "Домашній"
Інгредієнти:
Для тіста потрібно:
3 шт. яєць;
3 ст. л. борошна;
2 ст. л. какао;
0,5 ч. л. порошку до печива;
2 ст. л. цукру;
Для сирної маси:
400 г домашнього сиру;
3 ст. л. цукру;
1 яйце;
ванілін;
3 ст. л. молока;
Приготування:
1. Насамперед розтираємо сир. Яйце збиваємо з цуком, додаємо молоко, ванілін, та виливаємо суміш у сир, все перемішуємо;
2. Тепер готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром, додаємо борошно та какао, розмішуємо та додаємо порошок до печива. Маса повинна бути однорідною, без грудочок;
3. Тепер викладаємо сирну масу у форму для випікання, застеленою папером для випікання (моя форма дозволяє обійтись без неї, ще жодного разу не було необхідності користуватись пергаментним папером, коржі добре відстають від форми, не пригорають), розрівнюємо, та поверх виливаємо тісто, також гарно розрівнюючи його;
4. Ставимо корж у розігріту духовку на 180 гр. на 20 хв.;
5. Гарячий корж перевертаємо з форми, сирною масою вверх, відразу ж завертаємо рулет, щоб сирна маса була всередині. При бажанні холодний рулет можна прикрасити цукром-пудрою.
Рецепт з сайту cookorama.net