Отже,
Печиво "Французький сир "
,або як я його ще називаю, сир що понадкушували мишки
100г масла,
100г муки,
100г тертого твердого сиру,
0,5 ч.ложки солі,
1 жовток,
Сир потерти на дрібній тертці , масло змішати з мукою додати сир, вимішати. Додати жовток. Дати тісту постояти (чи полежати в холодильнику
) 30 хвилин. Розкачати тісто між двома листами фольги товщиною 0,8 мм (має вийти круг) і розділити кожен круг на сегменти (від центру).Витиснути в сегментах дірочки, імітуючи шматки сиру. Зверху злегка можна присипати паприкою. Випікати 10 хвилин при 180*С. Печиво підросте і стане слоїстим всередині.
Дуже смакує до вина, чаю чи кави.
Рецепт з кукорами