Христя, залежно, які ти за розміром їх робиш (тобто ту "нарізку сиру"), якщо велике коло розкатуєш то і кусочки сиру великими будуть. А так ціла тарілка виходить, але то дітиска і я канешна за день можем злопати
Печиво фист!!!)) Супер просто.Простий рецепт без заморочок!!Смак сеперський!!!Щось типу солеників,але ніжніше!!!!Я думаю,що до пива також підійде!!))Замінить чудово чіпси чи сухарики)Дякую за рецепт!!А забула і малявка моя так собі засмакувала!))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
вчора ввечері робила.Правда тісто в мене 5 хв стояло в холодильнику)За пів год впоралась із замісом і випічкою.І ще я не розкатувала між фольгою тісто,а звичайно на дошці дерев"яні.
--------------------
Канарейка хочу тобі подякувати за смачний і оригінальний вид печива,сьогодні пекла їли всі,,навіть моя собачка Дені.Беру на замітку,буду тепер пекти частенько!