Сирник "Асорті"
Збити 6 яєць з 1,5 ст. цукру, 4 ст. л. сметани, 1 пачка порошку до печива, 2 ст. л. олії, 200 г топленого маргарину, 2 стакани муки.
Розділити на 4 частини.
До першої частини: 4 ст. л. кокосової стружки.
До другої частини: 1 ст. л. какао.
До третьої частини: 0,5 стакана меленого маку.
До четвертої частини: пачка червоного кисілю.
Сирна маса: 1 кг сиру перемолоти, 4 яйця, 1 стакан цукру, 2 ст. л. крохмалю, трошки менше як півстакана молока, 1 п. ванільного пудингу, 200 г масла, видусити сік лимону , 100 г ізюму.
Перемащувати теплим.