Ще одна інтерпретація на тему картоплі (дещо схоже на картоплю по-болгарськи від Каті) :
Відварити картоплю в мундирах майже до готовності. Трохи зрізати верх по довжині картоплини. Вибрати серединку ложкою, залишивши стінки приблизно 0,5 см. До вибраної м"якоті (на 8 картоплин) додати 2 ст. л. домашнього сиру, подрібнену петрушку, 100 грамів сирокопченої ковбаси шматочками, 1 ст. л. масла. Все перемішати до однорідної маси у блендері, посолити, додати базилік. Начинити цією сумішшю картоплю, зверху притрусити тертим сиром. Поставити у мікрохвильову піч на 8-10 хвилин. Смачного !
Катю, як і обіцяла, обідали твоєю картоплею.Дуже сммачно і ситно!!! Додала ще грибочків, а дитині мяска.Дякую за гарний рецепт!Картопля була звичайно ж,що з твоїм Особливим соусом
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Готувала сьогодні на вечерю картоплю по-болгарське. Така смакота!!! Частину зробила з печерицями, а частину - з відвареним м`ясом. Катя! Дякую за чудовий рецепт - простий, смачний і корисний! Христя! Дякую за ідею з грибочками і м`яском!