Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Риба короп фарширована
galalviv
6 січня 2012 10:30
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Розкажу,як я фарширую коропа.Рецепт "на око",приблизно для рибки,вагою 1 кілограм.

Нам буде потрібно
Короп
2 яйця
2-3 невеликих цибулини(зісклити на сковорідці з олією)
скибка білого хліба
сіль
перець
приправа до риби

Очищаємо короп,плавники залишаємо-так гарніше виглядає на столі.Тоді приступаємо до знімання шкіри,що є самим важким у процесі фарширування

підрізаємо не дуже гострим ножиком м"ясо зкраю і тоді пальцями(ні в якому разі не ножем),щоб не пошкодити шкіру,знімаємо її.Коли шкіра відділена від м"яса з обох сторін,зі сторони хвоста потрібно ніби вивернути рибу з неї,і вже тоді відділяти по довжині хребта

Відрізаємо тушку від шкіри біля хвоста,залишаючи його маленьку частинку в шкірі,щоб тримав форму,і біля голови.

Відділяємо ножем м"ясо від кісток,а щоб нічого не пропадало,кістки пару хвилин прокип"ятити і обібрати з них м"ясо.Пропускаємо м"ясо і розмочений хліб через м"ясорубку,додаємо 2 ст.ложки подрібненої блендером цибулі

взбиті міксером яйця

спеції і починаємо ложкою інтенсивно вимішувати.Спочатку фарш покажеться рідкуватим,але в процесі вимішування стане тугим,буде важко його мішати.

Коли фарш готовий,розмотуєм харчову плівку,кладемо на неї шкіру і фаршируємо

Потім акуратно з"єднуєм розріз і замотуєм рибу плівкою по всій довжині,старатись рівномірно стискати.
Потім кладемо рибку в пакет для запікання,в бритванку наливаємо трішки води,кладемо туди підготовлену рибу і ставимо в духовку(180 градусів),готуємо приблизно 1 год.
Рибу охолодити,зняти плівку і прикрасити за бажанням.
Риба- дуже смачна,основне не переборщити з хлібом.Дехто додає ще куряче м"ясо у фарш,я люблю,щоб риба була рибою.Смачнішої риби фаршированої я поки-що не їла.
Додаю фото 4-річної давності

Трохи перетримала в духовці,але на смак це не вплинуло,а вигляд завжди можна замаскувати :t0292:
Перейти на початок сторінки
galalviv
6 січня 2012 10:37
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Фото готової рибки додам вже із святкового столу.
Перейти на початок сторінки
natalliyas
6 січня 2012 16:48
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Я сама ще ніколи не фарширувала рибку, але тепер попробую, тим більше, що так гарно все пояснено в тебе ,Галинка. Супер, зараз поїду і куплю собі рибку( якщо буде, а то в нас не завжди вона є) і попробую за твоїм рецептом зробити. Дякую за рецепт.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Ластівка
6 січня 2012 17:37
Повідомлення #4


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
О! Нарешті хтось роз"яснив для тих, хто в танку покроково як зняти шкіру і все решта. Два рази шарпалась і ніяк не получалось. Величезне дякую за майстер-клас і тищапяцот тобі плюсів за це. Ану ще раз для мене: плівку щоб гарно стиснути, а потім без плівки у рукав? як буде пектись рукав не розрізати?

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Татка
6 січня 2012 18:18
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
galalviv, величезне дякую за таке покрокове розяснення клопіткого процесу, як зняття шкіри з риби, і її подальше фарширування. Може і в мене вийде.

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
galalviv
6 січня 2012 18:29
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Ластівка,спершу замотуєте плівкою,так добре,не шкодуючи,вона буде тримати форму,а потім з плівкою у рукав,він термостійкий і не дасть плівці розплавитись. І так вона не печеться,а навіть не знаю як правильно сказати,печеться на пару,чи що.
Перейти на початок сторінки
Ластівка
6 січня 2012 18:52
Повідомлення #7


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
galalviv, дякую. я чогось подумала що воно розплавиться...але експерименти будуть вже після свят.
ті плавники що на хребті теж залишати? тільки не смійтесь, що досі риби не вмію нафарширувати, я більше фаршировану готову вже тойво... :t0267:

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
galalviv
6 січня 2012 19:07
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Ластівка,я плавники лишаю,так гарніше на столі виглядає,але навіть,якщо обрізати,то в шкірі залишаться такі кістки від них-вони тверді дуже і проходять наскрізь,та й порватися може.
Перейти на початок сторінки
наталька
6 січня 2012 20:03
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
galalviv,
яка ти молодець, таку рибку зробила, :3fb: і майстер клас доступний і головне це те що я незнала що яйця потрібно міксером збивати :feel: завжди давала прості, тепер буду знати, а ще твій спосіб запікання, вперше про таке чую, що рибку в плівці а тоді в рукаві, обов*язково спрорбую, велечезне тобі спасибі!!!!!!!!!

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Tatiana
6 січня 2012 22:17
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Я теж вперше чую, щоб рибу в плівку замотувати. А взагалі я теж так рибу фарширую. І шкіру знімаю, вона в мене знімається як "панчоха". Я дечко добре змащую олією та кладу під неї кружальця моркви, щоб рибка не пристала до дечка та наливаю трохи води і ставлю в духовку. Ластівко, нічого сладного немає, один раз потрібно зробити, а наступного вже будете вміти. Було б блище, то прийшла б допомогла зафаршировати рибу.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




8 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 8)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:39

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 167
Гостей: 150
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100