Нам потрібна саме ця цифра. Жмемо на неї і нам вискакує вікно :
Копіюємо посилання. Це буде посилання на конкретний рецепт. Тепер нам треба її вставити в повідомлення. Жмемо "Відповісти" в тій темі, яка нам потрібна і там у віконечку, є така штучка.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Наталя,у мене дозріло питання:Думаю ми всі навчилися вставляти посилання зі свого сайту,а як вставляти посилання наприклад на інший сайт?(не хвилюйся я нікому не збираюся робити реклами,а тільки навчитися для себе)
наш сайт Так само як вставляєш посилання з нашого сайту натискаєш на ту саму штучку (там де пише вставка лінку) і замість ссилки на рецепт, яку вставляєш в каталог, вствляєш просто інший сайт, все так само робиш. Отак виглядає [ url=http://dreamfood.com.ua]наш сайт[ /url]
--------------------
молодець Дівчата, вчіться вставляти посилання, бо якщо ви зробили чийсь рецепт, то треба вказувати посилання на цей рецепт. Не встидайтеся! Якщо щось не получиться, я все приберу тобто постираю
--------------------
пильнуй головне шоб там спереді було завжди таке [ url=і тут саме посилання]тут текст, який сама пишеш ( і в кінці шоб був оцей урл в дужках квадратних і рисочка спереду похила [ /url] Головне це запам'ятати, і тоді можна буде знайти причину, якщо шось не вийшло, просто дивлячись, чи закриті ті урли дужками. Якшо хоч одну дужку пропустите, то нічого не вийде.
--------------------
Попробую до тих пояснень приєднатися я.Дівчата хто має браузер-експлове,у вас при натисканні на "повід-.." висвічується "ви замели панель інформації",так ось жмете "ок" У верху на панелі зявляється надпис"етот веб-узел использует одно окно і таке далі......" так берете жмете на цю строку тобто на цей надпис і знову пише "временно розширить окна со сценариями"-жмете на це! Тоді вертаєтеся до значка "повідомлення-..." і ще раз на нього жмете і тоді у лівому куточку висвічується "копірование прямой ссилки" і це і копіруєте.Переходите до тої сторінки де вам треба вставити подання
На цій сторінці жмете у своєму повідомленні на цей голубий значок у вигляді вісімки(верху над повід) і увас знову"ви замели панель інформаціїї" -далі "ок" і знову на цей значок.І тільки після того висвітиться лінк для введення того адресу що ви скопірували.Ясно???Що неясно питайте
дивися на малюночок мій: В полі, де пишемо повідомлення, рахуємо кнопочки, тицьнути на шосту зліва (та, що йде за буквочкою А і перед ключиком). Вискакує віконечко, у тому віконечку ставиш адресу посилання (посилання - це та сторіночка, яку ти хочеш показати нам), вискакує ще одне віконечко схоже, в ньому замість My Webpage прописуєш вручну назву, слово, напр. Посилання
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого