1.3. Забороняється розміщати посилання на сторонні ресурси (блоги, сайти і сторінки) в повідомленнях на форумі, сайті та у підписах без попередньої згоди з Адміністратором. Вийняток становлять одиночні посилання на цікаві матеріали по темі вітки на форумі, а також джерело з якого була почерпнута інформація в повідомленні. Але при цьому - всі посилання повинні бути неактивними
2.3. Вказуйте джерело звідки запозичили рецепт. Навіть старий записник бабусі.
2.4. Рецепт і фото повинно бути в одному повідомленні.
2.5 Якщо Ви приготували рецепт іншого користувача і хочете подякувати за нього, Ви повинні ставити посилання на цей рецепт, щоб інші користувачі могли його з легкістю знайти.
3.1. На dreamfood.com.ua/forum заборонено ставити чужі фото з рецептами і видавати їх за свої. Винятком є ті фото, котрі показуються заради ідеї якось, (наприклад ідеї сервіровки стола), коли Вас дуже вразило фото і Ви хочете ним поділитись з усіма! В такому разі Ви вказуєте джерело, звідки запозичили фото, статтю, рецепт. Якщо у вас немає фотоапарата, а Ви хочете поділитись рецептом, то пишіть рецепти без фото.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
маргарита, пробуйте ще. уважно перечитайте перші дописи. не виходить? запитуйте
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ага, то вчися, але лиш у темах, що призначені для науки, бо я в серйозних темах вже ті наукові спроби видаляю