Дуже дякую всім за приємні відгуки,я навіть не сподівалась
Цитата: lingrod
А які коржі ти використовувала в поєднанні зі сметанним кремом? І як задовго до моменту подачі на стіл цей тортик мав вистоюватись?
Торт постояв ніч у холодильнику, а в обід вже його з'їли. Всередині бісквітні коржі з 9 яєць+рожева кокосова стружка 3 ч.л. А крем звичайнісінький-сметана(1,5л) збита з цукром-пудрою,бо більше нічого під рукою не було.
Цитата: Славочка
Добре стійкий, з часом не потік?
Крем,Слава Богу, не потік. Я сама про це переживала. Але торт відразу з холодильника на стіл поставили,то просто не встиг підтанути.Хоча звичайно,краще було б масляним,або ще якимось стійкішим.Доречі,порадьте якийсь стійкий крем,бо хочу скоро пекти торт-собачку,а нічого,крім масло+пудра не можу придумати...