Діаночко від щирого серця Вітаю з Днем Народження!!!
У цей чудовий світлий день Бажаю квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця світла і тепла, Щоб доля щедрою була!
Щоб проліском ніжним життя Твоє квітло, Весною буяла в житті доброта! Любові, добра Тобі й чистого неба, І просто людського тепла.
З днем народження тебе вітаю щиро я нині, Здоров'я, радості бажаю я сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Хай сонце надії в літа молодії Несе тобі світло й тепло. Хай збудуться мрії і сни голубії, А щастя щоб вічним було. А ще найкраще тобі я бажаю, Хай з горем ніколи не стрінешся ти, Хай радість усюди тебе зустрічає І з друзями будеш завжди. Хай квіти кохання встелять дорогу, Якою підеш ти у вирій буття, Хай Віра, Надія, любов із тобою Крокують у кожній хвилині життя.