Нехай усе твоє життя буде щасливим, Радісним і дуже-дуже легким, Довгим, як сонячний промінь,красивим і, як дитинство, завжди золотим. Бажаю прожити довго й щасливо, Щоб кожен твій день був подібний до дива, Дорогу до хати забуде хай старість, Хай сонце і силу й наснагу дає, Зозуля ж щасливих сто літ накує.
Я ще встигаю? Вроді так. Квіток тобі дівчата нанесли море, то я зараз пару слів : Дорога Діаночко, життя коротке...порушуй правила!!!!!!... вибачай швидко...цілуйся повільно......люби щиро!!!!!...смійся нестримно...і ніколи не жалкуй про те, що змусило тебе посміхнутися... ну і квітки від мене
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
idianka, о це я розумію могорич, бо на сухо чогось не читається)))Діаночко, а кокосового лікерчику нема? Бо то ти виставила для Натоньки отого трилітрового Зеника, а мені б щось ще гризьнути(ага, я люблю дуже файну ковбасу)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого