Не створити теми для самого поважного чоловіка на цьому форумі - гріхом. Андрію, усі ми (і дівчатка підтвердять) дуже цінуємо Вашу працю по створенні цього сайту і наданій можливості для спілкування нормальних українок цілого світу. Вітаючи Вас з Днем Ангела я хочу побажати, щоб небесний охоронець був поруч у хвилини радості і смутку, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він - підніме, коли ти заплачеш - втішить, коли ти радітимеш він разом з тобою радітиме. Ну і ще одна подяка щира за твою дружиноньку, таку красуньку і розумницю. Дай Боже вам довгих і щасливих років, ну а ми щоб за цим усім спостерігали.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Андрію, світ навколо тебе Такий чудовий, подивись! Журитися нема потреби, Ти краще сонцю посміхнись. І хай навкруг світліше буде Від твоїх помислів і дій, І хай завжди цінують люди Тебе й діла твої, Андрій. Будь мужнім, радуй своїх ближніх, Того хто поруч, розумій. І ангел в шатах білосніжних Хай береже тебе, Андрій! Вітаю з днем Ангела!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Вітаю з Днем ангела! Бажаю завжди знаходити спільну мову з своїм ангелочком! Щоб він тобі завжди і у всьому допомагав, а ти в свою чергу не заставляв його за тебе червоніти!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Хай Ангел на іменини Здійснить всі бажання, Несе щастя щохвилини, Успіх й процвітання. Радістю життя вквітчає І додасть здоров‘я, Мудрістю благословляє, Добром і любов‘ю!
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
І я вітаю Пана Німця з Днем його Ангела ! (тим більше , що каву я з ним вже пила ;) )Бажаю Щастя , Здоров'я , Удачі , Любові ! Щоб три найголовніші жінки завжди були його гордістю і наснагою в цьому житті !
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Прийміть від мене привітання з Днем Ангела! Хай завжди у Вашому серці панує добро, радість та щастя!!! Хай Ваш Ангел оберігає Вас та допомагає!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: