Щиро вітаю Андрія з Днем Ангела !!!!!Бажаю всього самого найкращого Вам і Вашій прекрасній родині !Хай Господь допомагає у всьому завжди і Ангел охороняє!Будьте щасливим !!!!!!!!
Я розумію, що шефова там наготувала всього на іменини чоловікові, що мусив виставлятись і так далі....Але я так скромно спитаю: може розсолу з помідорів чи огірочків? Мені цього року дуже файні вдались (де той смайлик що моргає)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Велике дякую за привітання від Андрія, казав що так багато жінок його ще ніколи не вітали на іменини. Казав, що ці привітання його надихнули на те, щоб зробити ще щось приємне для Дрімфуду. Так що чекаємо :).
Ластівка, Розсолу не треба, бо пили тільки пиво, але за пропозицію вдячний, матиме на увазі на Новий Рік :).
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Хай Ангел на іменини Здійснить всі бажання, Несе щастя щохвилини, Успіх й процвітання. Радістю життя вквітчає І додасть здоров‘я, Мудрістю благословляє, Добром і любов‘ю!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Хай Ангел-Хранитель вночі Запалить вам три свічі... Перша свіча - за любов: Даруйте її знов і знов. Друга - за доброту, правду і прямоту... Третя свіча - оберіг Від всіх негараздів і лих.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!