Ой, дівчата, як же я рада за всіх нас: і за тих, хто отримав подарунки, і за тих, хто не отримав, але ще чекає черги - неймовірно ейфоричне відчуття. Такі святкові забавки получились в нас! Гарні, зі смаком підібрані подарунки, якісь такі теплі всі, особливі. Не всі ще можуть нам їх показати, але сподіваємось побачити всі подарунки.
Хочу окремо висловити подяку Волошці - в неї легка рука - за чудову організацію цього свята душі для кожної з нас.
Ото читаю усе це вже який час і думаю - дєцкій сад ми з вами дівки . Повний кайф і нема значення кому скільки років, хто де живе і хто якої конфесії, правда?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ех, знали б ви що я хтіла вислати, але халепа - не вліз подарок в жодну паку))))нічо, я самим витривалим на здибанку привезу
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Певно, що так! Миколай до всіх приходить...лиш би троха чемними були!
а мій Миколай ще бродить, шукає мабуть дорогу...
сижу я тут і кажу, от до всіх приходить Миколай, а до мене не йде. а мій синок каже:" мама, ти що забула, що Миколай ходить тільки до тих хто спить, а ти сидиш в комп"юторі, так він до тебе точно не прийде" от і розвеселив мене
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Ластівочко! То певно ти сама хотіла подаруватися, але не влізла в жодного пакунка?? Нічого, ми зачекаємо до наступної здибанки!
йолки, для мене тре було б контейнера, але мене таможня не пустила б - нема всіх щеплень. Нє, я не можу сказати що хтіла вислати, бо то таки лишається секретом до здибанки, але коли я чимчикувала до приміщення де в нас коробки скидують (шукала коробку) то думаю тільки б не з-під Тампаксів якихось, бо ж мене не зрозуміють і коли я перевертала там гору коробок щоб втиснути запланований подарунок - тож дуже смішно виглядало))))Каже вахтьорша? Що ви там шукаєте? а я - та нема паки потрібного розміру, а вона - а яку вам треба? я показую річ яку хтіла вислати і вона: зара я вам поможу шукати Куроче дві цьотки замашні парпаються у картонній сміттярці і ніфіга не найшли)))))))))) припис для Волошки - Сашунька, як не розумієш які слова - питайся, не встидайся, ти ж маєш вивчити галицький діалет до весни