Ще в нас сьогодні печення від Марічки(що на головні).Супер швидко і смачно.Аромат на цілу хату))))Правда я давала ванілін і родзинки в середину.Варто спробувати!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Хочу вас пригостити, але не можу завантажити нічого , то хоч перерахую вам: печінкові тортики: з плавленими сирками, окремо з сиром, окремо з цтбулею і аджикою;, фрікасе жовте, булочки зі шкварками, булочки-їжачки(дійсно, в них дуже відвалюється носик і очка, але ефект - бомба), ще свіжа плетена булка із сиром, пекла ще пляцок Лебедине озеро звідси, так шо дуже шкода шо не пускає мене з моїми фотками
І я не могла ,правда годину тому!))потім без проблем все завантажила
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Karolina - смачненька рибка! Добре, що я повечеряла рибкою, а то б зараз потекли слюнки!!! Я сьогодні в обід приготувала пиріг, тісто таке як тут але начинка з соусом "Сацебелі", ковбаси (докторської) і твердим сиром:
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: