Пляцок Сезамовець Бачите, Волошка і Марічка, як я вже "далеко продвинулась уперед" в роботі з мастікою. Але , маю сказати одне - оточуючі були в захваті і дуже мене захвалили. Так шо - дякую вам велике.
Люблю сезам треба занотувати собі такий рецепт ще не їла і не чула!!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
А я сьогодні, як та бабуся в "Колобку": по засіках позамітала, нашкрябала трошки м'яса з домашньої курки з бульйону, півгорнятка густої грибної підливки (з білих і печериць), і вийшли смачні фаршировано-смажені яйка: Рецепт ось тут
Бісквітне сердечко) 4 яйця,1ч.л крохмалу,1ст.л маку,4 ст.л муки,1ч.л розпушувача,4ст.л муки.Змішати муку,мак,розпушувач.Білки збити дод. дрібку солі і поступово цукор.Потім жовтки.Обережно змішати яйця з сухою сумішшю.Помішувати в одну сторону бажано дерев"яною ложкою.Мак можна замінити на 1ст.л ізюму або,що вам довподоби.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Це тортик для коханого чоловіка на ДН!!))Ще вчора ввечері не втримався і врізав!!))А я почекай ще не їш,мені перше треба сфоткати . Коржі бісквітні з маком,ізюмом,какао.Маса: масло,пудинг,пудра,конячок))Зверху крем білковий від Саші.А скромна троянда з мастики)
--------------------
у нас випічка проста і швидка: Карпатка з особливими побажаннями від сина: тісто повинно бути хрумке і свіже, крем - теплий. Зверху не прикрашала - злопали.