Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 3?, покажіть і розкажіть, що ви сьогодні наготували?
Irenka
11 січня 2011 10:51
Повідомлення #311


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
Яруська а то молодці, до домашнього мнясного одна плящина до пляцків друга ото справжні українці laughing

Нетік рибка сманенька, а чим приправляли як коптили?
Перейти на початок сторінки
uliana_y
11 січня 2011 10:56
Повідомлення #312


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: нетік
а рибку(він теж сам коптив без хімікатів)

І мій тато сам скумбрію коптив!!Ну,дууже смачно!!!!А саме головне після неї потім не зле smile Куплену з "Димком" не можу їсти,потім відбуваю довго. lol

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 січня 2011 11:45
Повідомлення #313


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Яруська, ото господинька! все смачне, домашнє!
розкажи про вино, якщо не секрет. В нас якщо поліття, є синій виноград. Хотілося щось з нього нове приготувати.
Перейти на початок сторінки
Яруська
11 січня 2011 13:42
Повідомлення #314


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Славочка
розкажи про вино, якщо не секрет.

Славочко, дякую за похвалу!
Який може бути секрет?! smile Тільки точно не знаю рецепта, я лиш допомагаю чоловікові. Ми завжди робимо з білого винограду, а синього даємо небагато, лише для кольору. Запитаю в чоловіка, тоді розкажу точно.
Перейти на початок сторінки
нетік
11 січня 2011 14:12
Повідомлення #315


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Irenka
а чим приправляли як коптили?

знаю що варили маринад з сіллю, перцем і чорним чаєм. вимочували рибу 2 дні, а тоді коптили 30хвилин.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Маруся
11 січня 2011 15:24
Повідомлення #316


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Яруська
Холодець як холодець, ви всі напевно маєте!


Я не маю! В нас майже ніхто не варить, хіба ми з чоловіком зробимо... а так, то ніхто не хоче пацькатись. А в рускам маґазінє, то не таке добре.

Цитата: нетік
знаю що варили маринад з сіллю, перцем і чорним чаєм. вимочували рибу 2 дні, а тоді коптили 30хвилин.


з чаєм? О! То цікаво!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
11 січня 2011 15:37
Повідомлення #317


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Маруся
з чаєм? О! То цікаво!

Так робиться міцна заварка з чорного чаю!!
але мо мама з татом,як коптили,то просто на ніч засолили і спеціями до смаку натерли.Рибка була супер!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
нетік
11 січня 2011 15:40
Повідомлення #318


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: uliana_y
на ніч засолили і спеціями до смаку натерли.

пробували і таким способом, тількичогось нам не сподобалась: суха була і дуже нагадувала смак печеної скумбрії...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
11 січня 2011 15:45
Повідомлення #319


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Ось тут робила Sonі з чаєм. Дуже смачно виходить .Я тоже робила.

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
11 січня 2011 15:45
Повідомлення #320


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: нетік
суха була і дуже нагадувала смак печеної скумбрії...

зовсім суха не була!!!!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 листопада 2024 12:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100