І мій тато сам скумбрію коптив!!Ну,дууже смачно!!!!А саме головне після неї потім не зле Куплену з "Димком" не можу їсти,потім відбуваю довго.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Яруська, ото господинька! все смачне, домашнє! розкажи про вино, якщо не секрет. В нас якщо поліття, є синій виноград. Хотілося щось з нього нове приготувати.
Славочко, дякую за похвалу! Який може бути секрет?! Тільки точно не знаю рецепта, я лиш допомагаю чоловікові. Ми завжди робимо з білого винограду, а синього даємо небагато, лише для кольору. Запитаю в чоловіка, тоді розкажу точно.
Так робиться міцна заварка з чорного чаю!! але мо мама з татом,як коптили,то просто на ніч засолили і спеціями до смаку натерли.Рибка була супер!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
суха була і дуже нагадувала смак печеної скумбрії...
зовсім суха не була!!!!!
--------------------