Цитата: bozhena
підкажіть, будь ласка, як правильно вибрати кондитерський мішок та насадки до нього? На перед щиро дякую
Кондитерські мішки потрібні різні - я користуюся від 35см до 50см: великим витискаю заварні тістечка, крем на торт для вирівнювання, використовую там, де треба багато крему. Менші та одноразові використовую для прикрашання торта. Обов'язково раджу купити перехідник - для того, щоб міняти насадки на мішечку (ніж для кожної насадки брати інший мішок).
В одноразових також розтоплюю шоколад в мисочках з гарячою водою, потім лише надрізую кінець - і можна писати-малювати, але в мене міцні італійські одноразові мішечки - деколи служать як багаторазові
.
З насадок починай з невеликого набору - на перших порах цього достатньо, а потім будеш собі докупляти по потребі - чи окремі насадки (я так замовляла Wilton), чи більші набори.