Марічко, там фасовка 1.5 кг, ціна 315 рублів. Я так подумала, що певно не дуже дорожче, якби сам мастику місив. Хоча тобі, як спеціалісту, краще видно.
Оксаночко,у Львові.Родичі чоловіка в Москві працюють.Може з ними про щось домовлюсь.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Мені хоча саме необхідне.Пару вирубок,обов"язково набір для роботи з мастикою,пару рідких барвників,харчові фломастери хотілі б дуже,може і гелеві.Буду дзвонити на другий тиждень питати,а може пізніше бо їм зараз не до мене.Сімейні проблеми.Вони кілька тижнів назад приїзджали,якби я швидше знала!!)Подивлюсь сама не знаю,що робити!!)
--------------------
Хочу похвалитись сьогоднішнім придбаням, Палички для робрти з пластеліном купила коло Привокзального в канцтоварах Їжачок!Звичайно це не зовсім те що хотілося але краще ніж нічого ціна 12.60 грн.