нетік, дивись, вибирай, пиши собі список. А тоді подумаєм, як краще тобі все передати - чи поїздом, чи привезу в Україну і відправлю посилку (не думаю, що по області довго йтиме). Словом, вибирай. А я іду пробувати щось ліпити. Хоч маю дві ліві руки, але вся надія на вирубки)))
З таким набором інструментів все на 100% повинно получитись!!!Якби - то була чарівна паличка і все нам в Україну.Ціни смішні!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Вітаю із покупками:) Жаль, що в Україні до такого ще не дійшли:) А там де дійшли то ціни захмарні, я на торт майстері хотіла плцнжери замовити, та вчасно схаменулась, це ж скільки мені треба тортів перепекти, щоб віддати за них кошти:( Оксан, а в Україну вони пересилку роблять?? НЕ знаєш??
Дівчата, я дуже рада буду вам допомогти. По-перше, є варіант, що я передам все поїздом. Правда, провідники десь 10 доларів за передачу беруть. По-друге, на початку січня поїду через Львів до батьків. Могла би привезти. По-третє, може ви тут когось маєте у Москві (чи на заробітках, чи просто люди приїхали місто подивитись), то могла б передати. Варіанти є. Ще хочу похвалитись. Щойно розпакувала куплену мастику, додала краплю червоного барвника і наліпила квіточок - пару троянд і ще різних за допомогою плунжерів. Навіть така ліворука до ліпки тіточка, як я, гарно зробила!!!! А мастика та як гарно пахне!!! Вона з миндалем (склад - цукор, миндаль, патока, барвник). Рік зберігається. Словом, маю ще одне захоплення!!!!!
Як мені сподобався цей набір з 8 інструментів ,виглядає дуже якісний,недорого і гелеві олівці!!!Чому в нас такого нема!??Якщо є,то ціни надто кусаються!!!!Хооооооочу все і одразу!!!! Захворіла тим всім!!))
--------------------
А мастика та як гарно пахне!!! Вона з миндалем (склад - цукор, миндаль, патока, барвник).
Оксанко-це марципан,з ним працювати одне задоволення та ще й смакота!!!Та тільки знову ж в нас його нема,та й дороге задоволення!!!Щось не звернула увагу,а скільки за 1 кг там коштує?