Привіт усім!!! Це дуже цікава сторіночка!Тут ви зможите побачити незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами!Торти на різну тематику:для перукаря,кондитера,лікаря,рибалки,музиканта,вчителя.....!!!ну,на різні види і смаки,хто які придумає...Такщо виставляємо,придумуємо нові їдеї,щоб було на що подивитись)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Alona S, музичний торт і синій птах - надзвичайні!!! А на шкільному торті, як на мене, бракує рам до вікон - виглядає на перший погляд як грати. За одну ніч ти зробила дуже багато - адже головне - уявити зовнішній вигляд торту, тоді вже легше робити. А якщо додати випікання, креми, формування і т.д. - на фантазію бракує часу (це я про себе , коли щось швидку печу).
Робила для старшого синочка "Прощавай Букварику" на свято букварика. Ліва половинка - бісквіт з кавовим кремом з горішками, права половинка - спартак. Маса торта 4,3 кг
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
А цей тортик "Футбольне поле" робила на день народження старшого синочка, правда ще мали бути ворота, але щось не висохли, напевно вироби з айсінгу треба було зробити напередодні, але не біда - молодший сказав, що смачні ворота. Маса торта 4,8 кг, всередині половина - бісквіт з гриляжним кремом, половина - литий спартак.
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Торт"Подарунковий коньяк з фужером" Вага 4,100,шоколадні коржі від Натоньки,крем пташине молоко+персики+арахіс,пропитка персиковий сироп і виноградний сік,шоколадно-мармишкова мастика.Це моє друге замовлення.Звісно не все вдалося,так,як хотіла.Але оскільки я подібний торт робила вперше,то думаю наступного разу буде краще.Буду рада почути коментарі та зауваження більш професійних форумчанок.
Хоч питання не до мене , але дозволю собі відповісти )) : подивись на http://hlebopechka.ru/index.php?option=com_smf&Itemid=126&topic=41080.0 , тут є багато ідей для підставок , коробок і т.д.
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.