Привіт усім!!! Це дуже цікава сторіночка!Тут ви зможите побачити незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами!Торти на різну тематику:для перукаря,кондитера,лікаря,рибалки,музиканта,вчителя.....!!!ну,на різні види і смаки,хто які придумає...Такщо виставляємо,придумуємо нові їдеї,щоб було на що подивитись)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Soni,дякую за похвалюшки і дівчаткам за плюсики. Щодо Шахматки,то дуже простенький і швидкий у приготуванні,а ще дуже смачний. Гарно поєднується з будь-якими кремами,я робила уже з кремом від Поля Робсона,з пудинговим,а цього разу використала шарлот,правда шкода,що не довелось його попробувати.При нагоді обов"язково випробуй.
Торт"Коньяк-шабля" Всередині Шахматка 1,5 порції (останнім часом популярний у мене),оформлення шоколадно-мармишкове.Вага 6 кг.Рецепт тут.Приймаються зауваження,пропозиції і критика!
Дівчатонька,всім-всім величезне дякуууюююююююююююююю за плюсики. Знали б Ви як мені приємно!!! Не думала,що цей тортик приверне стільки уваги до себе! наТуся,нам подарували справжню коробку з таким коньяком-мечем,то я й скористалась цією ідєю і подумала чому б не спробувати.Тож витягла цей меч легенько з коробочки,обтянула мастикою і сушитись,а потім кандуріном спробувала відтворити увесь візерунок із реальної шаблі,тому й вийшло те що Ви бачите.Трохи косо-криво,бо руки дуже дрижали, але всі результатом задоволені.І бортики вперше зробила за допомогою техніки "мрамор"(змішування світлішої і темнішої мастик),так сподобалось!
Торт "Моя СШ №6". Робила цей торт на День Директора.Він у мене "багатостраждальний"))))))))Так намучилася!!!!!!!!Мабуть,ще не доросла я до таких масштабних тортів.Ну і звичайно.такий торт за 1 ніч не робиться.Коротше,я не дуже задоволена результатом...
В середині шоколадні коржі,пудинговий крем+вишня.Вага 9 кг. Надпис: "Керувати-значить вести до успіху інших!"
Торт "Туфелька і ноти".Для дівчинки на 15 років,яка захоплюється музикою.
В середині шоколадні коржі і шоколадний крем.Вага 3,5кг
"Синій Птах Щастя"
В середині маково-горіхові коржі і крем-згущенка + масло.Вага 5 кг.У пташці в середині повітряний рис.