Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
дякую!!!!!!!!!!!!!! ваші похвали і плюсики додають мені наснаги до експерементів. це вперше я робила орхідеї, і вперше пробувала мастику з білого шоколаду. дуже задоволена. нею легко працювати, смачна і висихає швидше ніж з мармишок. супер. дякую Volo-shka за рецепт.
Цитата: мари4ка
Я б їх ще трошки кандуріном на краях пофарбувала!
і я б хотіла, та маю тільки золотий і срібний кандуріни. а їх на цьому кольорі не видно тай розмальовувала пензликом....
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Понка, lana, наТуся, natka04, нетік, ДЯКУЮ ЗА ХОРОШІ СЛОВА!!!!! наТуся,будь ласка не викай мені
Цитата: Понка
Марі4ка ти маєш якусь освіту кондитера, чи щось в тому роді?
Ні,за освітою я хімік-біолог Дуууже люблю біологію і всі її науки:ботаніку,генетику іт.д....люблу рослини,пташкі і тварина,ще люблю пробірки і досліди,але так склалося,що найбільше часу проводжу не в лабораторії,а на кухні і від тортиків також отримую массу задоволення!!!!!!!
Привіт всім!В мене сьогодні торт "В українському стилі з маками".Маки цього року в мене популярні)))).Хочу сказати,що робила цей торт,коли відпровадила гостей.Як покрила торт мастікою,то думала,що все,халепа-так було жахливо.Вже почала панікувати,так,як зранку треба було віддавати замовниці.Погано вирівняла,затонко розкачала мастіку,було видно кожен бугорок.Темно-червоний колір ніяк не виходив...Те,що цей торт такий,який є-це диво)))).Потім якось почала прикрашати-і ніби ще нічого вийшло,в порівнянні з тим,що було.
Вага 5 кг.В середині пляцок "Пані Каблучкова"(нижній ярус).І верхній-горіхові коржі і крем згущенка+масло.