Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Вага 3,4 кг. Всередині поль робсон і Персиковий (машинка). Робила без настрою, довго не могла настроїтися на той торт, просиділа з ним всю ніч. Щось нічого мені в ньому не подобається, це самий тяжчий в мене зі всіх тортів.
Тортик гарний і акуратний. Дуже файний джип , колір цікавий- більш лососевий, і сам тортик коричневий приємний. Мені все подобається- стильно, не заляпано , вміру все.
Цитата: Natalyadiva
Щось нічого мені в ньому не подобається
То вже певно втома , бо тортик дійсно хороший. а коли немає настрою - то ті торти дуже тяжко даються , особливо в жару і вночі. То пишу з особистого досвіду- бо недавно Стеллу ледво зробила , півночі мучила - мучила і пішла спати, бо зрозуміла,що можу спортити і вже зроблене. Треба відпочити тобі і виспатись нормально - і все покращиться , а тортики в тебе класні, то ми просто деколи самі придираємся до себе.
Мій останній торт, робила за два дні до народження синочка Фура для Данилка Шоколадний бісквіт+сирний крем+полуниця, порічка, смородина Мастика ШМ. Маса торта 3,3 кг
Мені не подобається ця робота, але Данилко був задоволений
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Ух, ти!!! Я тут ненадовго відлучалась, а тут така техніка. Клас!!! Все чудово.
Згідна з Яілатан - все чудово , настільки правдоподібно, що можна прийняти за іграшку. А про по... Ну де ти пропадала, Яілатан - я думаю, що купа народу( в тому числі і Нінок) скучили за тобою. З поверненням !