Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Машинка не є велика , а тґжка- то точно. Не виміряла, хоч хотіла для інтересу.Можна прикинути по підложці, десь прицеп довжина 22 см на 8 см (то ще так по памяті - я переміряла чи рівно, як підрізала, якщо я не помиляюсь ), і ну і буда 8см на ширина , а довжина десь 9-10 см.
Торт "Блискавка Маквін":ванільний бісквіт,сметанковий пудинговий крем+полуниці,ШММ,вага 2,200. Цей тортик замовили хлопцям на 22 роки,тому старалась зробити його "дорослим",чи вийшло-судити вам. Важко було його робити-на кухні температура 31 градус,все під руками топиться.Переживаю,як довезуть,бо будуть везти в двох маршрутках.Добре,що сьогодні не так жарко...поки-що.
Красивий, акуратний тортик) мені здається, що він якийсь закоханий, або замріяний вийшов) і аерографія прікольно получилася, цікава ідея для тортиків-машинок! Одним словом - Молодець)))))) тортик в середині так і з’їла би)
Звичайно що моя Маквінка не така красивезна як у Галинки та всетаки прийміть і мою Галю, машинка просто фантастична, ти її трошки розмальовувала? чи як?
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Красота -"спору нет", дуже акуратний і гарний( як завжди) . Бачу , ще змогла гарно розмалювати (молодець!) ,бо в мене по жарі не вдається , все в мастику впитується, якесь " грязне"чи що робиться, розмазане. Підкажи , будь ласка , гелевими барвниками розмальовувала чи сухими? (думаю, що гелевими...)