Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Привіт , дівчатка! Мій"Нічний Маквін"- я його інакше назвати не можу, хіба що"вимучений Маквін"... Всередині спартак+ крем його з малим вмістом масла 1:1 білий ганаш з більшим вмістом сливок , зверху прослойка темного ганаша, ММ , 2,7 кг. Там трапився в мене " нюанс"(як завжди, остатньо), напишу в роділі по мастиках, так що там один низ боком блистить , бо він так і не висох.
Дівчатка, дякую за похвали - то не так все гарно. Чесно кажу , дякую вам звичайно, але хотілось мені би акуратніше його зробити і основне ,то яскравіше. Розмальовувала нормально, а потім ті барвники почати впитуватись і робитись на вигляд "грязними і якимось тягучими ", того і надписи не жовті, а гірчично- непонятні... Мастика була добра , просто ,певно з-за барвника вона трошки"рихла", чи що...і сухі барвники з часом впитувались. "Очередний досвід", хоч і невдалий...
нінок, супер маквінчик, до Вас потрібно звертатись, щоб повчитися такої майстерності!!!
Дякую за похвали, до мене на "ти" , будь ласка. Стараюсь потроху , позрізала добре , округлила добре картошкою ( тут був спартак, то так навіть обрізками , не подрібнювала , бо мякі ). Тай отак, у всіх гарні маквіни також, просто кожен маю свою " ізюмінку"
мари4ка, в тебе тортики взагалі красотіщееее!!!Хочу і я так навчитись а де можна побачити твої МК? а то мені чогось одна силка не відкрилась на МК Я хочу зробити тортик-машинку своєму синочку на День ангела(пообіцяла йому давно), вже шаблони для шампанського дитячого зробила і шукаю ідею і поетапну інструкцію. Скажіть, будь ласка, як зробити таку ленточку до бантіка?