Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Я вже десь писала і не один раз це Sugarflair барвник -паста, гарні кольори,якісні,зарас я маю Екстра червоний і чорний ,правда банка42 г десь 80 грн,точно не памятаю,дорогі... але червоний чорний,то самі такі кольори ,що потрібні,там є ще екстра зелений,я користуюсь різними і сухими---Украса ,російськими---жовтий,такий рідкий,Атековські тоже нічо.... Замовляла барвник пасту я на Хлібопічці ось тут СП збирає Юля дуже відповідальна я внеї часто щось беру,там СП з трьох англійських сайтів,тільки потрібно зареєструватись
Спочатку про Ферарі- суперове , як завжди , достойне найвищих похвал!(маю мрію колись жовте зробити...)В мене по фарбах все так само і там же беру барвники і всяке різне , тільки ще російських не пробувала. А Musya молочну мастику використовує- просто прелесть , я ще такі кольора гарні не вмію, а молочку все хочу спробувати , а руки "не доходять".
Торт "Сирник з м/ф "Тачки"",вага 3 кг,ванільний і шоколадний бісквіти,пудинговий сметанковий крем,ШМ. І ,може комусь пригодиться,вигляд ззаду (бо мені прийшлось просити чоловіка переглядати мультфільм і фоткати Сирника).Якість цього фото погана,але кому треба,той розбереться. Думаю,ви вже знаєте,що я критику приймаю.
Галка! Яка тут критика! Тільки захоплення! Все - супер! Навіть ржавчину передала! Кран - це щось! Сирника можна на виставку ставити! Ти маєш свій стиль! У твоїх тортиків є ізюминка! Молодець!
galalviv, Про критику, ми все знаємо, але що тут критикувати, все просто суперово.Він такий прикольний, навіть вираз обличчя чи то морди, чи як воно там такий самий як в мультику Слова закінчуються, хочу МК. А ще прохання, можна рецепт, пудингово сметанкового крему?
Просто слів немає, красота! Вже вище сказано дівчатками і я приєднуюсь до іх думки- що супер вираз обличчя, ржавчина передана і є свій такий цікавий стиль тортиків. Молодець, вищий пілотаж - бо той Сирник ( як і інші тортики)має настрій!
Klybnichka, Тереза, Яілатан, нінок, Дівчата,дуже вам дякую за хороші слова!
Цитата: Klybnichka
Ти маєш свій стиль! У твоїх тортиків є ізюминка!
Цитата: нінок
є свій такий цікавий стиль тортиків.
Сподіваюсь,що це насправді так,принаймі мені хочеться в це вірити і дуже приємно від вас це чути.
Цитата: Яілатан
, хочу МК
Якщо мені ще колись доведеться його робити,то пофотографую.Я про це думала,але сама не знала ,що з того вийде,тому і не фотографувала,щоб не витрачати час,бо мені завжди його не хватає.
Цитата: Яілатан
, можна рецепт, пудингово сметанкового крему?
Це звичайний пудинговий,тобто куплений пудинг сметанковий,заварений з молоком і збитий з маслом.Крем вийшов дуже смачний,я колись робила карамельний пудинговий,то сметанковий смачніший за нього. Дякую за плюсики.