Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Ага..... я тоже колись так казала,буде та щей не одна.... в тебе гарно виходить,акуратно...тошо тільки кола треба більше всередину ,значить оту підставку треба трошки вужчою зробити,тоді кола залізуть,та ти сама бачиш шо і як ,другим разом буде супер,ти не бачила мою першу то сміх як я собі згадаю ,та шкода фотки були в відео камері,а там є флешка на фото,шось сталося і купа фото пропало,то був ужас більше там не фоткаю,краще на телефон.... Так шо не переживай,всім би так робити перші....
дуже гарний та милий макквінчик а червону мастику самі робите,чи купуєте??? Гарний колір вийшов,в мене поки такий не виходить
дякую, та й усім дякую за відгуки. Червону мастику сама робила. Намагалась добитись червоного кольору, висипала цілу пачечку червоного барвника і ще добавляла гранатового трохи. Із-за великої кількості барвника вийшла погана мастика, намучилась з нею, багато раз перемішувала її. Зрозуміла, що мабуть краще купити гелеві барвники.
musya, суперовий маквінчик, дуже схожий до оригіналу. lenameln, та досить непогана машинка, так що "не парся", я б сказла, навіть класна!
Не падай духом, я коли машиу зробила(поки що єдину)- "ПРОЗРІЛА"! , стільки роботи. Добре , що нормальна вийшла- то моє перше замовлення було, а замовниці постидалась сказати , що не робила ще машин , а тільки простенькі тортики. Ти безумовно будеш робити все кращі та кращі машинки !