Яілатан,
дуже дякую за відгуки!
Всім дівчатам

за"+"величезне ДЯКУЮ,дуже приємно!!!!!
Цитата: Яілатан
Можна ще питання, а по- якому рецепту ви робите молочну мастику? Я один раз пробувала, то я б нею точно нічого не обтягнула
З молочною я знайома недавно,вона мені дуже сподобалась на смак,ну звичайно це доржче виходить,ніж ММ.,щоб вона вийшла,дуже важливо,треба брати якісну згущьонку(я беру та шо з хлопчиком),сухе молоко замінити на суміш "Малютка"о тоді все вийде .Перевага є така,що завжди можна собі скоренько замісити скільки тобі треба,тай фарбується дуже добре."Маквіна"-це мастика,чорний червоний колір я замішувала,розкатала на силіконовому коврику(може зато нічо не приліпає) поклала на неї плівку і закатала на скалку,перенела на торт зняла плівку і розгладила утюжком...Вибачаюсь,може я нікому Америки не відкрила))))

але думаю що може комусь пригодиться
Рецепт такий ----3 частини "Малютки"(можна в ложках,щоб спробувати)
-----3 частини пудри,
---- 1 частина згущьонки.
---- 1 ст .ложку сік лимона(сік тут присутній,як клей він скріплює).
Але є свої нюанси,по цьому рецепту вона виходить туга(твердіша)добре щось ліпити,сохне добре(але не так швидко як ММ.наприклад цифри за ніч висихають і тримаються.не дубіють,що можна їх зїсти),обтягувати торт,треба дати трошки більше згущьонки і соку-це вже я роблю на око,порошкові барвники розводяться в соку.О такі справи... сама знею експерементую,
На всьому треба набити руку,а бачила як це робиться ось
тутподивись може пригодиться