Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Торти Машини!Бібіки:), Показуємо торти машинки!
мари4ка
18 жовтня 2010 01:13
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


Перейти на початок сторінки
нінок
17 січня 2012 22:50
Повідомлення #251


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892

Дівчатка, пробую вставити свою першу машинку(щось фото не грузиться)
Перейти на початок сторінки
нінок
17 січня 2012 22:56
Повідомлення #252


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Завантажила...уфф . Дівчатка, ура!- це моє перше замовлення, навіть не думала, що буде.
Коржі (шоколадні від Нінок)+крем Снікерс від Натоньки + сметана і марскапоне разом. Вага 4.8 кг , покриття ММ(трохи шоколаду додала).
Переживаю, бо сьогодні віддала- ще клієнтка не сказала , чи добрий... :feel:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
17 січня 2012 23:25
Повідомлення #253


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
нінок, не переймайся, машинка - суперова, дуже подобаються кольори. А серединка - неодмінно має бути смачною!!!! молодчинка!!! :winked:
нінок, але обов"язково дай назву тортикові, щоб можна було занести його до каталогу.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
lenameln
18 січня 2012 00:21
Повідомлення #254


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
нінок,гарна машина,а на перший раз-просто шикарна!
Перейти на початок сторінки
musya
18 січня 2012 00:29
Повідомлення #255


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Яілатан,
дуже дякую за відгуки!
Всім дівчатам :love: за"+"величезне ДЯКУЮ,дуже приємно!!!!!
Цитата: Яілатан
Можна ще питання, а по- якому рецепту ви робите молочну мастику? Я один раз пробувала, то я б нею точно нічого не обтягнула

З молочною я знайома недавно,вона мені дуже сподобалась на смак,ну звичайно це доржче виходить,ніж ММ.,щоб вона вийшла,дуже важливо,треба брати якісну згущьонку(я беру та шо з хлопчиком),сухе молоко замінити на суміш "Малютка"о тоді все вийде .Перевага є така,що завжди можна собі скоренько замісити скільки тобі треба,тай фарбується дуже добре."Маквіна"-це мастика,чорний червоний колір я замішувала,розкатала на силіконовому коврику(може зато нічо не приліпає) поклала на неї плівку і закатала на скалку,перенела на торт зняла плівку і розгладила утюжком...Вибачаюсь,може я нікому Америки не відкрила)))) :lol: але думаю що може комусь пригодиться :bully:
Рецепт такий ----3 частини "Малютки"(можна в ложках,щоб спробувати)
-----3 частини пудри,
---- 1 частина згущьонки.
---- 1 ст .ложку сік лимона(сік тут присутній,як клей він скріплює).
Але є свої нюанси,по цьому рецепту вона виходить туга(твердіша)добре щось ліпити,сохне добре(але не так швидко як ММ.наприклад цифри за ніч висихають і тримаються.не дубіють,що можна їх зїсти),обтягувати торт,треба дати трошки більше згущьонки і соку-це вже я роблю на око,порошкові барвники розводяться в соку.О такі справи... сама знею експерементую, :bully:
На всьому треба набити руку,а бачила як це робиться ось
тутподивись може пригодиться :no:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
18 січня 2012 01:03
Повідомлення #256


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
musya,
Дякую, треба буде спробувати ще раз.
Перейти на початок сторінки
нінок
18 січня 2012 08:57
Повідомлення #257


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Дівчатка, всім дякую за плюсики і підтримку. Клієнтка відгукнулась- все добре, торт був смачним.
Модератори, вибачте , пробувала редагувати повідомлення , щоб додати назву- в мене не виходить (я якась трохи "далека..").
Пишу просто тут - торт "Ауді ТТ ". :smile:
Перейти на початок сторінки
galalviv
18 січня 2012 10:06
Повідомлення #258


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
musya,як завжди - суперово!!!-щось казати-зайве.
eleneska-красива машинка,акуратна!

нінок,ти молодець,в тебе все гарно виходить,акуратно!
Перейти на початок сторінки
нінок
18 січня 2012 11:01
Повідомлення #259


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Дівчатка! Можна питання- у вас машинки тяжкі виходять(відносно розміру). ?Бо в мене був перебор по вазі , бо клієнтка хотіла 3 кг приблизно.А я ще не вмію , то багато вирівнювала масою- хоч машинка вийшла середнього розміру.Отакий казус неприємний...
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
18 січня 2012 11:40
Повідомлення #260


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: нінок
у вас машинки тяжкі виходять(відносно розміру). ?

На своєму досвіді - коли збираюся робити тортик (не важливо який) - продивляюся по темі всі тортики, дивлюся на співвідношення ваги та начинки. Для себе зробила висновок - шоколадні бісквіти - досить важкі, найлегший торт війде з класичного бісквіту + бізе. Та й крем досить багато важить - найлегший, як на мене - білковий від Волошки. А начинка "снікерс", та ще й сир. Мав бути не легенький.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 квітня 2025 23:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100