Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
ого, а як вона туди доїде, небоялися таку красу передавати атобусом в таку далечінь
сьогодні мені сестра відзвітується...вони вже фотку бачили торта в однокласниках тепер ждуть який він доїде в квітні я вже передавала сестрі торт на її д/н-доїхав цілий
Цитата: лесик-лисик
тортик дійсно чудовий і так далеко їде аж закордон
Вага 2,5 кг. Ванільний бісквіт + гриляжний крем. Мастика мармишково-шоколадна. Пробачте за якість фото - фотографувала на мобільний , бо сіли батарейки))))
Volo-shka, нетік, Надiйка Богдан, Ви молодчинки,авто супер!!!!!!!!!! А це мій торт"Поліцейська машина". вага 2.2кг.,шок.бісквіт, прослойка ---арахіс+повітряні рисові зерна+варена згущенка,крем кавово-масляно-заварний,мастика ММ.
наталька, Дуже важливо,яку згущенку додаєш... ,якщо якісну(білоруську,або нашу з хлопчиком)тільки не дешеву,я навіть ніколи її некупляю,знаю бо пробувала вгостях, з неї вафлі,як постоять то розмокають---це не смачно. Рисові зерна бувають в брикетах глазуровані,їх ламаю на кусочки і даю не багато,(якто кажуть для разнообразія ).Ну.звичайно якщо торт довго постоїть то може і розмокне)))).В мене з такою начинкою замовниця замовила третій торт казали,що дуже сподобався....
Найперше ДЯКУЮ дівчатам за хороші відгуки про мою машину ! Дуже приємно ! Для дорослого мужчини то перший раз робила. Тепер musya - поліцейська просто бомбова! Дуже гарно зробила, тим більше на підставці(що це? як це?). Я сама ніяк не додумаюся як треба так зробити. Ну а lenemen своїм "дали странє угля" розставила всі крапки над І !!!!!! Молодці,добре попрацювали!!!!!
Надiйка Богдан, Дякую підставка зроблена власноручно,чоловік працює на будові,то вирізав з пінопласту круг(в моєму випадку це той дорожчий він навіть не схожий на звичайний,міцніший,не так кришиться рожевого кольору.по розміру в мене -2см)але звичайний теж підійде .Тоді беру за бажанням чи підложку під торт причіпляю двосторонім скотчем,по боках теж клею ленту на двостороній скотч,можна брати замість підложки інший цупкий папір,або картон є самоклеючий .Вданому випадку найпростіше----це пінопласт запакований у подарунковий папір