Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Торти Машини!Бібіки:), Показуємо торти машинки!
мари4ка
18 жовтня 2010 01:13
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


Перейти на початок сторінки
Леонідівна
31 травня 2011 11:18
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Торт "Маквін"
Я цього разу вирішила блискавку не вирізати , а намалювати
Смтанковий біск4віт, крем брюле, пропитка пломбір, вага 2700
Перейти на початок сторінки
наТуся
31 травня 2011 13:13
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Леонідівна якщо можна розкажіть будь-ласка більше про Пропитку пломбір?

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Леонідівна
31 травня 2011 14:17
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
наТуся,
Морозиво пломбір розтоплюю і ним пропитую бісквіт дуже смачно особливо на шоколадних коржах
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 червня 2011 07:53
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
І знову Маквін

Вага 2 кг. Бісквіт+крем-тофі+сирний крем із вареною згущенкою.



Звиняйте за фон))) фоткала, коли замовники були вже на порозі)))))
Перейти на початок сторінки
Mironka
6 червня 2011 16:47
Повідомлення #95


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Volo-shka
крем-тофі+сирний крем із вареною згущенкою

А можеш розказати про цей крем?

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Soni
7 червня 2011 13:25
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Моя п"ята машинка "Макквін 5"

вага майже 4 кг, в середині торт "Марічка", сметанковий крем + апельсини, оздоба мармишковою мастікою.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 червня 2011 15:22
Повідомлення #97


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Білий мерс



Білі коржі, сметанний крем, полуниця свіжа.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
natka04
11 червня 2011 14:53
Повідомлення #98


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1155
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 348
Реєстрація: 18.06.2010

ICQ:--

Бали: 2820
Маквін зелененький


в середині бісквітні коржі і кавово-шоколадні коржі+карамельний крем.
Вага 1.700.
Перейти на початок сторінки
Alona S
11 червня 2011 16:26
Повідомлення #99


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Цитата: oksana_k
А що це за фарба, що такий сріблястий колір?

відповім краще пізно, ніж ніколи))))Це сіра мастіка,зверху пофарбована сріблястим кандуріном.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 червня 2011 17:55
Повідомлення #100


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Дожилась я до маквінчика)))

Маквін червоний



3.300
Білі коржі, сирна маса, персики.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2025 02:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100