Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Дитячі торти, крім Барбі та машинок)))
Натонька
прагну досконалості...
17 жовтня 2010 22:20
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


КАТАЛОГ

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
16 грудня 2010 21:02
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Торт "Янгол для Янгола"

Вага 2 кг. Всередині ПольРобсон. Фігурка із білого шоколаду, мастика мармишки+петтініс.

Перейти на початок сторінки
мари4ка
16 грудня 2010 22:25
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Volo-shka,тортик дууже ніжний!!!,а ангелятко таке миле :love:
То личко з молда робила???Дуууже гарно!!!
Цитата: Марія БМВ
І колір зелений такий кльовий!Це барвник порошковий?

барвник сухий!Але я коли мішаю мастику,то крім зеленого барвника,ще трошки жовтого дяю,то тоді такий відтінок веселий!
Дівчатка всім дуже дякую за хороші слова!

Цитата: natka04
Мари4ка а як ту травичку вчепити,щоб вона стояла а не лежала?

natka04,її якщо не довгими відрізками різати,то вона не падає!А якшо про сам процес,то я поверхню торта змащую водою,і на неї прямо з ножика зісуваю травичку,от вона і тримається!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 грудня 2010 20:21
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Дівчатка, дякую за плюсики і похвалюшки a0a

Я сьогодні знову із лялькою:)
Дюймовочка




Ще там і метелики два було, але то вже покажу як фотку передадуть, бо якби встромила їх ще дома, то вони б не доїхали до іменинниці:)

Всередині коржі із Шоколадного від Натоньки + крем трюфельний + мастика із мармишок. Фігурки і квіти із білого шоколаду.

Для обличчя ляльки зробила собі таку форму із пластиліну. мастику гарно вимішую до однорідності, обгортаю харчовою плікою і запихаю у форму, залишаю на два дні щоб набрало форми. Результут бачите вище.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
18 грудня 2010 20:31
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Volo-shka,
гарно!))А як робити ті фігурки з білого шоколаду!?????Що ще потрібно до нього додавати!??)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
18 грудня 2010 21:53
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Volo-shkо,гарнюсенький торт! winked Мені дуже сподобалась голубенька мастика з білими хвильками wink ,це барвник добре не вимішався чи якась особлива технологія застосовується? fellow
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 грудня 2010 22:43
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Марія БМВ
Мені дуже сподобалась голубенька мастика з білими хвильками ,це барвник добре не вимішався чи якась особлива технологія застосовується?

Барвник вимішався добре - це технологія така- мрамор називається:)
Береш мастику двох кольорів (білу і синю, як у мене, або одного кольору тільки світлішу і темнішу), робиш ковбаски із них, прикладаєш одну до одної, скласти пополам, потім ще раз, і ще раз. Чим більше разів складеш, тим тонші узори вийдуть. Тільки не перемішувати , а саме складати. А потім просто розкачати на столі пласт потрібної товщини. Буду робити сфоткаю сам процес.
Цитата: Марія БМВ
що таке молд?

Марія, бачу Марічки немає, то я відповім:) Молд - це форма для виготовлення фігурок. вона всередині пуста, напихаєш в неї мастику, а витягуєш уже готову фігурку чи деталь:)
Цитата: uliana_y
А як робити ті фігурки з білого шоколаду!?????Що ще потрібно до нього додавати!??)

Як робити різні фігурки у нас в темах - Мастер-класи.
А мастику шоколадну подивись тут - Мастика із шоколаду і тут -
шоколадно-мармишкова мастика
Яка тобі більше сподобається:-)
Перейти на початок сторінки
Свєтік
19 грудня 2010 10:09
Повідомлення #67


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
мари4ка,Volo-shka
ваші торти торти такі класні, що очей не відірвеш від вашої творчості.
Виставляю і я свій cкромний Тортик із зайчиками не такий професійний як ваші, але я тільки вчуся...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
22 грудня 2010 20:50
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Торт Зайчик

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Свєтік
24 грудня 2010 17:06
Повідомлення #69


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Я тут наважилась зробити Торт Губка Боб. Строго не судіть... Всередині Медовик з горіхами і чорносливом
Перейти на початок сторінки
Zainka
27 грудня 2010 12:54
Повідомлення #70


Молода господинька
  • 34

Репутація: 219
Група: Кондитер
Повідомлень: 123
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 748
Торт з паровозиком.Це сину на день народження... радості не було меж

В середині Поль Робсон
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 12 квітня 2025 01:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100