Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Тортик з мишеням. Мій перший тортик з мастікою , квіточки примітивні, але гостям і саме основне донечці сподобалось. В середині Поль Робсон, дуже дякую Вашому сайту за допомогу і за сам рецепт торта.
Мій перший тортик з мастікою , квіточки примітивні
Soni! Просто чудовий тортик! Ніколи б не повірила, що він у тебе перший! І квіточки гарні, ніякі не примітивні! Головне - почала, зробила перший крок, тепер щораз будеш вдосконалювати своє мистецтво! Якби в мене такий вийшов, я б на сьомому небі від щастя була! Ой, дівчата, певно пора й мені за мастику братися!
Дякую за теплі слова, якщо чесно то мені дуже сподобалось працювати з мастікою, навіть сказала що тепер буду так робити часто, головне ще навчитись ліпити звірків, получилось щось похоже на мишку і то тішилась
Soni, прекрасний торт! і квіточки, і листочки гарні, і вирівняно під мастику добре, мишка така прорисована. Та головне, що доні сподобалось. Ти молодець, я знаю, що до цього торта готувалась --і вийшло чудово! Молодець!
Soni,як на перший тортик,то дуже гарно і акуратно виконано тільки треба ще попрацювати над вирівнюванняв,потрібно більше крему наложувати і коли він в холодильнику застигне гарячою лопаткою добре вирівняти нерівності!
Цитата: Soni
квіточки примітивні,
я б не сказала,що примітивні,тільки треба першою пелюсткою повністю серединку закривати і всі решту пелюстки робити трошки хвилястими!!! Не зупиняйтесь на досягнутому і у вас буде виходити що разу краще!!!)))
Мій торт тут буде найнедосконаліший!!! ( не люблю слово найгірший!!)Але це мій перший прикрашений торт!!Робила у вересні,цифру і ципітка)) купляла!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Марія БМВ, гарний був торт. а може наступного разу не треба пхати торт в холодильник? ти ж його робиш в останній момент(в переддень), просто постав в прохолодне місце, гарантія що не потече.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
нетік, дякую за пораду.Думаю чи з мастики торт також в холодне місце класти чи в холодильник?Сьогодні із куплених мармишок зробила кали,троянди і бантік.Дуже дякую за фото цього зефірчику,мені з ним дуже сподобалось працювати,не те що з іншими мастиками!