zhanetka
Mironka,скажу чесно трошечки є нерівності на поверхні, але це напевно через те що це прямокутний тортик, напевно дууууже тяжко вирівнювати, я ще не прбувала. А ворота і мячик супер!!! і колір дуже приємний.А як тобі було працювати з айсінгом? довго сохли ворота?Як ти його робиш Я чула що треба 1 білок і 250 г пудри? даєш лимонну кислоту?
( вибач за зауваження)
Дякую за коментар, вирівняти важко через великий розмір торта. З айсінгом працювала вдруге, перший раз був зарідкий і трохи розпливався. На 1 білок давала пудри так, щоб отримана маса була трошки густою, ледь тягнулася за ложкою, і 10 крапель лимонного соку вкінці. Ворота сушила на столі на вулиці, але не на сонці, було дуже тепло і висохли десь за годину