Привіт усім знову!!! Нарешті в мене дійшли руки і до основної страви!!! Пропоную на ваш смак незвичайні котлетки, тому що вони поєднують в собі основну страву (тобто м'ясну) і гарнір. Рецепт підгледіла на liveinternet.ru в Жужжиної мами.Курячі котлетки з гарніром
500г курячого філе порізати полосками (я розрізала кожне філе вздовж на три частини, а потім - тоненько поперек), посипати сіллю(за бажанням - соєвим соусом), перцем, спеціями, відставити, щоб замаринувалося.
З
500мл кефіру, 2 яєць, 1ч.л. порошку до печива, 1,5-2 скл. муки закалатати тісто як на оладки - щоб було густе, немов сметана.
На грубій терці натерти
2 картоплини та
2 середні морквини, подрібнити
2 зубчики часнику та
1 цибулину. Змішати тісто, м'ясо та овочі. Досолити-доперчити до смаку.
Смажити на олії. Маленький секрет - потім оладки можна потушкувати на маслі, накривши кришкою. Я робила інакше - коли перевертала оладки, зменшувала вогонь, доливала пару капель води в пательню і накривала кришкою - так вони і томились по черзі до готовності. Було смачно - діти вминали по повній.
P.S. Від себе додам, що я б із задоволенням приготувала б ці оладки в горшечку з грибною підливкою - але мої нагамуськи цього б вже не витримали...