Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки.
Бажаю міцного здоров"я, безмежного щастя, кохання від твоєї половинки, любові, вірних друзів, успіхів завжди і в усьому! Гарного свята та багато посмішок,квітів і подарунків!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Хай пливе щасливо твій життєвий човен І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й чекання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Щиро вітаю!Нехай завжди Тебе супроводжують ВІРА,НАДІЯ І ЛЮБОВ.Щоб кожен день був сповнений радістю,добротою і сімейним затишком та теплом.Нехай Матір Божа Тебе оберігає і Ангел Охоронець ніколи не покидає!Щастя Тобі,Іринко!